Header Ads Widget

The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de comedie "The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica" 2021 cu actorii: Timothy Spall, Peter Stormare și Matt Hookings. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica".

Pe scurt despre filmul The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica: Viața unui tânăr din anul 1221 care vrea să devină Sfântul Francisc de Assisi și viața unui arhitect din zilele noastre care vrea să construiască un mausoleu sunt schimbate pentru totdeauna de o pandemie, chiar dacă îi separă o mie de ani.


Distribuție Actori: Timothy Spall, Peter Stormare, Matt Hookings, Alicia Agneson, Noeleen Comiskey, Lucy Martin, Tim Cullingworth-Hudson, James Mackie, Elvira Out, Lara Heller, Pia Zammit

Regizor: Daniel Graham

Scenarist: Daniel Graham

Genul filmului: Comedie, Dramă

Data de lansare: 5 Noiembrie 2021

Premiera în România:

Descriere film The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica: În 1221, un tânăr este decis să-și urmeze visul de a deveni Sfântul Francisc de Assisi. O mie de ani mai târziu, un arhitect trebuie să construiască un mausoleu pentru un miliardar pe moarte. Separate de istorie, viețile acestor bărbați vor fi schimbate pentru totdeauna de o pandemie.

Trailer la filmul "The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica" - 2021


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme de Paște, Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii