Header Ads Widget

House of Gucci (Trailer Film 2021) Casa Gucci

Trailer oficial la filmul dramă "House of Gucci" 2021 cu actorii: Salma Hayek, Adam Driver și Jared Leto. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Casa Gucci".

Despre filmul Casa Gucci / House of Gucci

Casa Gucci este un film dramă polițist american din 2021, regizat de Ridley Scott, bazat pe cartea din 2001 The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scrisă de Sara Gay Forden. Filmul îi urmărește pe Patrizia Reggiani (Lady Gaga) și Maurizio Gucci (Adam Driver), în timp ce dragostea lor se transformă într-o luptă pentru controlul brandului italian de modă Gucci. Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek și Al Pacino mai joacă în film.


Ridley Scott a vrut să facă un film despre dinastia Gucci după ce a achiziționat drepturile asupra cărții lui Forden la începutul anilor 2000. Proiectul a lâncezit câțiva ani, iar o serie de regizori și actori s-a zvonit că au fost luați în considerare înainte ca Ridley Scott și Lady Gaga să devină atașați oficial proiectului în noiembrie 2019. O mare parte din distribuția rămasă s-a alăturat vara următoare, iar filmările au început în Italia și au durat din februarie până în mai 2021.


Premiera mondială a lui Casa Gucci a avut loc la Odeon Luxe Leicester Square din Londra pe 9 noiembrie 2021. A fost lansat în cinematografe de United Artists Releasing în Statele Unite pe 24 noiembrie 2021. Filmul a primit recenzii mixte de la critici, care au lăudat performanțele distribuției (în special cele ale lui Lady Gaga și Jared Leto), dar a criticat tonul inconsecvent. A încasat peste 150 de milioane de dolari.


Sinopsis Casa Gucci

Un film despre tumultoasa viață a dinastiei familiei Gucci și uciderea nepotului fondatorului Guccio Gucci.





Distribuție Actori: Salma Hayek, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Lady Gaga, Jeremy Irons, Mădălina Ghenea, Jack Huston, Camille Cottin, Reeve Carney, Eva Moore, Vincent Riotta, Edouard Philipponnat, Youssef Kerkour, Mehdi Nebbou, Bianca Nappi, Florence Andrews

Regizor: Ridley Scott

Scenarist: Becky Johnston, Roberto Bentivegna, Sara Gay Forden

Genul filmului: Crime, Dramă, Thriller

Data de lansare: 24 Noiembrie 2021

Premiera în România:

Unde poate fi văzut filmul Casa Gucci online: Deocamdată, filmul nu poate fi văzut online nici pe Netflix, nici pe Amazon Prime și nici pe HBO GO.

Este filmul Casa Gucci - House of Gucci pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film House of Gucci

House of Gucci este un film inspirat din povestea adevărată și șocantă a imperiului familiei din spatele casei de modă italiene Gucci. Cuprinzând trei decenii de dragoste, trădare, decadență, răzbunare și în cele din urmă crimă, vedem ce înseamnă un nume, ce valorează și cât de departe va ajunge o familie pentru control.

Trailer la filmul Casa Gucci 2021 House of Gucci



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix , Filme de Paște, Filme românești pe Netflix ,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii