Header Ads Widget

Bruised (Trailer Film Netflix 2020) Cicatrici

Trailer la filmul dramă și sport produs de Netflix "Bruised" 2020 cu actorii: Stephen McKinley Henderson, Halle Berry și Shamier Anderson. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Cicatrici".

Pe scurt despre filmul Cicatrici: O luptătoare de MMA căsută în dizgrație își găsește salvarea în cușcă și în curajul de a-și înfrunta demonii atunci când fiul la care renunțase când era bebeluș reintră pe neașteptate în viața ei.

"Cicatrici" este un film adecvat copiilor de peste 16 ani.



Distribuție Actori: Stephen McKinley Henderson, Halle Berry, Shamier Anderson, Lela Loren, Adan Canto, Nikolai Nikolaeff, Adriane Lenox, Denny Dillon, Sheila Atim, Brittany Styles

Regizor: Jane Campion

Genul filmului: Dramă, Sport

Data de lansare: 24 Noiembrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 24 Noiembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "Bruised": În noiembrie, laureata premiului Oscar Halle Berry regizează și interpretează rolul principal în această dramă despre sport, în care o luptătoare își recuperează puterea atât în ring, cât și în afara lui atunci când toată lumea o considera scoasă din joc.

Jackie Justice (Halle Berry) este o luptătoare de arte marțiale mixte care cade în dizgrație și părăsește lumea acestui sport. Marcată de ghinion și plină de furie și regrete la ani de zile de la luptă, este convinsă de managerul și prietenul ei Desi (Adan Canto) să participe la o luptă clandestină brutală. Ea atrage atenția unui promotor al ligii de lupte (Shamier Anderson) care îi promite revenirea în ringul de luptă. Dar drumul spre izbăvire devine neașteptat de personal atunci când Manny (Danny Boyd, Jr.) – fiul pe care l-a abandonat când era copil – apare la ușa ei. CICATRICI marchează debutul regizoral al câștigătoarei premiului Oscar Halle Berry. Din distribuție mai fac parte Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko și Stephen McKinley Henderson.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere la filmul netflix "Bruised" - 2020 Cicatrici

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii