Header Ads Widget

Sezonul 4 din Star Trek: Discovery în curând pe Netflix (sperăm)

Sezonul 4 al serialului 'Star Trek: Discovery' este programat să fie lansat pe 18 noiembrie 2021. Pe Netflix pot fi vizionate primele 3 sezoane 'Star Trek: Discovery' și sperăm că și sezonul 4 își va face apariția pe platformă.



Pentru că nu este un serial produs de Netflix, acesta a cumpărat drepturile de distribuire internațională și a pus săptămânal pe platformă câte un episod din 'Star Trek: Discovery', la o zi după lansarea în America pe Paramount+ (fost CBS All Access). În SUA și Canada, Netflix nu are drepturi de a distribui serialul.

Primul episod din sezonul 4 al serialului 'Star Trek: Discovery' va avea premiera pe Paramount+ pe data de 18 noiembrie 2021 și este de așteptat ca în România și în restul lumii (mai puțin SUA și Canada), Netflix să-l adauge pe platformă pe 19 noiembrie.

Episodul doi din sezonul 4 este apoi așteptat pe 26 noiembrie, iar al treilea episod din 'Star Trek: Discovery' să fie adăugat pe 3 decembrie. Apoi, probabil că în fiecare săptămână, Netflix va adăuga câte un episod până la terminarea sezonului 4.

Iată o scurtă descriere a sezonului 4 'Star Trek: Discovery'
Sezonul patru din STAR TREK: DISCOVERY îl găsește pe căpitanul Michael Burnham și echipajul de pe U.S.S. Discovery înfruntând o amenințare diferită de oricare pe care au întâlnit-o vreodată. Întrucât lumile federației și non-federației simt deopotrivă impactul, acestea trebuie să înfrunte necunoscutul și să lucreze împreună pentru a asigura un viitor plin de speranță pentru toți.

Serialul este creat de Bryan Fuller și Alex Kurtzman și îi are în distribuție pe actorii Sonequa Martin-Green în rolul căpitanului Michael Burnham, Doug Jones în rolul Saru, Michelle Yeoh în rolul Împărătesei Philippa Georgiou, Anthony Rapp ( Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Emily Coutts (Lt. Keyla Detmer), Oyin Oladejo (Lt. Joann Owosekun), Patrick Kwok-Choon (Lt. Gen Rhys), Ronnie Rowe (Lt. R.A. Bryce), Sara Mitich (Lt. Nilsson).

Vedeți și trailerul la sezonul 4 'Star Trek: Discovery' realizat de Paramount+ și distribuit pe Youtube de Rotten Tomatoes TV.



Vezi și
Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii