Header Ads Widget

King Richard (Trailer Film 2021) Regele Richard: Crescând campioni

Trailer oficial la filmul biografic și sport "King Richard" 2021 cu actorii: Will Smith, Jon Bernthal și Dylan McDermott. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Regele Richard: Crescând campioni".

Pe scurt despre filmul Regele Richard: Crescând campioni

Crescând campioni: O privire asupra modului în care superstarurile din tenis Venus și Serena Williams au devenit cine sunt astăzi, cu ajutorul antrenamentului primit de la tatăl lor Richard Williams.





Distribuție Actori: Will Smith, Jon Bernthal, Tony Goldwyn, Dylan McDermott, Noah Bean, Susie Abromeit, Aunjanue Ellis, Erin Cummings, Hannah Barefoot, Andy Bean, Katrina Begin, Saniyya Sidney, Judith Chapman, Demi Singleton

Regizor: Reinaldo Marcus Green

Scenarist: Zach Baylin

Genul filmului: Biografic, Dramă, Sport

Data de lansare: 19 Noiembrie 2021

Premiera în România: 19 Noiembrie 2021

Este filmul Regele Richard: Crescând campioni pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix. Filmul Regele Richard: Crescând campioni poate fi însă văzut pe platforma HBO GO, și îl puteți urmări AICI.


Descrierea filmului Regele Richard: Crescând campioni

Bazat pe povestea adevărată care va inspira lumea, „Regele Richard” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată neliniștit, care a contribuit la creșterea a două dintre cele mai extraordinare și dotate sportive din toate timpurile, sportive care vor ajunge să schimbe sportul tenisului feminin pentru totdeauna. Condus de o viziune clară a viitorului fetelor sale și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena tenismenelor legendare. „Regele Richard” este un film profund emoționant care arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea.



Trailer la filmul Regele Richard: Crescând campioni 2021



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii