Header Ads Widget

A Mouthful of Air (Trailer Film 2021) O gură de aer

Trailer oficial la filmul dramă "A Mouthful of Air" 2021 cu actorii: Amanda Seyfried, Finn Wittrock și Paul Giamatti. Descriere și dată de lansare pentru filmul "A Mouthful of Air".



A Mouthful of Air
este un film care se încadrează în genul dramă și va avea premiera în România pe 29 octombrie 2021. În rolul principal o regăsim pe actrița Amanda Seyfried, cunoscută pentru roluri din filme precum Needy din horrorul Jennifer's Body - Trupul lui Jennifer (2009) în care joacă alături de Megan Fox, Valerie în filmul horror fantastic Red Riding Hood - Scufita roșie (2011) în care joacă alături de Gary Oldman, Sophie în comedia romantică Letters to Juliet - Scrisori către Julieta (2010) și Sophie în musicalul Mamma Mia! 1 și 2 în care joacă de asemenea alături de nume mari precum Meryl Streep, Colin Firth și Pierce Brosnan.

Distribuție Actori: Amanda Seyfried, Finn Wittrock, Paul Giamatti, Amy Irving, Jennifer Carpenter, Michael Gaston

Regizor: Amy Koppelman

Genul filmului: Dramă

Data de lansare: 29 Octombrie 2021

Premiera în România: 29 Octombrie 2021

Descriere film A Mouthful of Air: Julie Davis, o femeie căldă, amabilă, care își iubește soțul și copilul, este o autoare de bestselleruri pentru copii. În timp ce cărțile sale se ocupă de înlăturarea temerilor din copilărie, ea nu a scăpat încă de secretul întunecat care i-a bântuit propria viață. Dar când se naște cel de-al doilea copil al ei, apar evenimente care aduc acel secret în prim plan și, odată cu asta, o bătălie grea și puternică pentru a supraviețui.

Trailer la filmul "A Mouthful of Air" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii