Header Ads Widget

Trailer film Red Riding Hood - Scufita Rosie (2011)

Trailer oficial la filmul horror și mister "Red Riding Hood" 2011 cu actorii: Amanda Seyfried, Julie Christie și Gary Oldman. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Scufița Roșie".



Actori:
Amanda Seyfried, Billy Burke, Gary Oldman, Shiloh Fernandez, Max Irons, Julie Christie, Virginia Madsen, Lukas Haas, Shauna Kain, Michael Hogan, Adrian Holmes, Cole Heppell, Christine Willes, Michael Shanks, Kacey Rohl, Carmen Lavigne, Don Thompson, Matt Ward, Megan Charpentier

Regizor: Catherine Hardwicke

Scenarist: David Johnson

Genul: Fantastic, Horror, Mister

Data lansare: 11 Martie 2011


Descriere film "Red Riding Hood": Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără frumoasă împărțită între doi bărbați. Este îndrăgostită de Peter (Fernandez), un străin grijuliu, dar părinții ei au aranjat să se căsătorească cu bogatul Henry (Irons). Nedorind să piardă iubirea dintre ei, Valerie și Peter intenționează să fugă împreună când află că sora mai mare a lui Valerie a fost ucisă de vârcolacul care străbate pădurea întunecată din jurul satului lor. De ani de zile, oamenii au menținut un armistițiu neplăcut cu fiara, oferind creaturii un animal drept sacrificiu luna. Dar sub o lună roșie ca sângele, lupul a crescut miza luând o viață umană. Flămânzi de răzbunare, oamenii apelează la faimosul vânător de vârcolaci, părintele Solomon (Oldman), pentru ai ajuta să-l omoare pe lup. Dar sosirea lui Solomon aduce consecințe neintenționate, deoarece el avertizează că lupul, care ia forma umană în fiecare zi, ar putea fi oricare dintre ei. Pe măsură ce numărul morților crește cu fiecare lună, Valerie începe să bănuiască că vârcolacul ar putea fi cineva pe care îl iubește. Pe măsură ce panica stăpânește orașul, Valerie descoperă că are o legătură unică cu fiara - una care îi atrage inexplicabil, făcând-o atât suspectă cât și momeală.

Trailer film Red Riding Hood (2011) Scufița Roșie

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii