Header Ads Widget

Trailer nou Urzeala Tronurilor lansat de HBO

HBO a lansat un nou trailer pentru sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor - Game of Thrones, oferind o privire mai detaliată la ce se va întâmpla în ultimul sezon al serialului cel mai popular din istoria televiziunii.






Există o mulțime de speculații, dar ceea ce știm cu certitudine este că Sezonul 8 va consta în doar 6 episoade. Cu toate acestea, toate aceste episoade vor fi mai lungi, astfel încât trebuie să vă pregătiți pentru episoade de aproximativ 90 de minute. Regizorii pentru aceste episoade finale sunt: Miguel Sapochnik, care a regizat episoadele "Hardhome" și "Battle of the Bastards", precum și "The Winds of Winter"; David Nutter, care a regizat episoadele "Rains of Castamere" și ultimele două episoade din sezonul 5 "The Dance of Dragons" și "Mother’s Mercy"; și David Benioff și D.B. Weiss, care au regizat doar un episod până acum, și anume primul episod din sezonul 4 "Two Swords".

Anterior, producătorul executiv Bryan Cogman a spus că sezonul final este despre "toate aceste personaje diferite care se reunesc pentru a se confrunta cu un dușman comun, se confruntă cu trecut lor și vor să definească persoana care doresc să fie în fața unei morți iminente. Este un sezon final extrem de emoționant și de amuzant, și cred că onorează foarte mult ceea ce autorul George R.R. Martin a vrut să facă.

Acest trailer la sezonul 8 este despre bătălia cea mare, ceea ce este de bine, pentru că Urzeala Tronurilor din acest moment își poate permite să facă bătălii. La început când bugetul era limitat, serialul trebuia să se bazeze foarte mult pe conversații și pe lupte în afara ecranului, dar acum că este unul dintre cele mai mari seriale din istoria televiziunii, își poate permite să dea la o parte toate piedicile. Armata morților este un antagonist înfricoşător, dar adevărata întrebare este: "cine trăiește și cine moare?" Ce fel de poveste încearcă să spună dincolo de această ultimă mare bătălie? Rămâne de văzut.

Vezi mai jos noul trailer pentru sezonul 8 din Urzeala Tronurilor - Game of Thrones. Serialul se va întoarce pentru o ultimă călătorie pe 14 aprilie și printre altele, vom avea ocazia să revedem actori precum Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams, Gwendoline Christie și Peter Dinklage.





Trailerul ultimului sezon din Urzeala Tronurilor



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii