Header Ads Widget

Shaft (Film 2019)

Trailer oficial la filmul de actiune "Shaft" 2019 cu actorii: Samuel L. Jackson, Alexandra Shipp si Avan Jogia. Descriere si data de lansare pentru filmul "Shaft".



John Shaft Jr., expert în securitatea cibernetică cu diplomă de la MIT, cere ajutorul familiei sale pentru a-l ajuta șă descopere adevărul din spatele morții premature a celui mai bun prieten al său.

Pe actorul Samuel L. Jackson îl puteți vedea în 2019 și in filmele Spider-Man: Far From Home, The Last Full Measure si The Banker.

Actori: Samuel L. Jackson, Alexandra Shipp, Avan Jogia, Regina Hall, Jessie T. Usher, Luna Lauren Velez, Matt Lauria, Richard Roundtree, Method Man

Regizor: Tim Story
Genul filmului: Acţiune, Thriller
Data de lansare: 14 iunie 2019
Premiera in Romania:

Descriere film Shaft: JJ, cunoscut ca John Shaft Jr. (Usher), este un expert în securitatea cibernetică cu diplomă de la MIT, dar pentru a descoperi adevărul din spatele morții premature a celui mai bun prieten, are nevoie de o educație pe care doar tatăl o poate oferi.
Absent pe tot parcursul tinereții lui JJ, legendarul John Shaft (Jackson), înarmat până în dinți, este de acord să-ți ajute fiul să intre în submarinul infectat cu heroină a lui Harlem. Înșă, Shaft are și o agendă proprie care este de natură profesională și personală.

Trailerul filmului "Shaft" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii