Header Ads Widget

Noul trailer "Brightburn" transformă originele lui Superman într-un film Horror

Sony Pictures a lansat un nou trailer pentru filmul SF, "Brightburn". Produs de James Gunn și scris de Mark și Brian Gunn, regizorul David Yarovesky intră în rolul de a conduce ceea ce studioul numeste "o surpriză uimitoare și revoluționară într-un gen total nou". Elizabeth Banks joacă rolul unei mame care descoperă un copil extraterestru (Jackson A. Dunn) de pe o navetă cosmică care s-a prăbușit la aterizarea pe Pământ, la fel ca băiatul Kryptonian al universului DC.Sunt întors de ceea ce am văzut în trailerele și intrigile filmului "Brightburn" până acum. Pe de o parte, folosirea genului cu super-eroi pentru a realiza unul horror, este un amestec interesant. Este unul dintre motivele pentru care sunt interesat să văd ce se întâmplă cu The New Mutants și cred că sucirea povestii originii lui Superman într-un film de groază este o întorsătură inteligentă realizată pe un mit foarte cunoscut. Pe de altă parte, este încă un copil rău într-o ramură a filmelor de groază pe care le găsesc incredibil de obositoare. Deși cred că va fi ceva interesant la filmul Brightburn la fel ca și la celălalt film cu un copil rău, "The Prodigy", este totuși vorba despre povestea obositoare a "acestui copil care ar trebui să fie nevinovat, dar în schimb se dovedește a fi rău!" Nu este deloc surprinzător faptul că vând acest film ca "Superman, dar rău" în loc de "Băiatul rău cu superputeri".

Vedeți mai jos noul trailer al filmului Brightburn. Premiera va avea loc pe 24 mai 2019 și în film vor mai juca și actorii David Denman, Gregory Allen Williams, Matt Jones, Meredith Hagner și Steve Agee.Iată intriga originală a filmului "Brightburn"
Ce se întâmplă dacă un copil dintr-o altă lume se prăbușește pe Pământ, dar în loc să devină un super erou pentru omenire, se dovedește a fi ceva mult mai sinistru?
Cu Brightburn, realizatorul vizionar care a creat filmele Guardians of the Galaxy și Slither vine cu o surprinzătoare și revoluționară poveste pe un gen total nou: horror cu super eroi.


Primul trailer la filmul "Brightburn"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii