Header Ads Widget

The New Mutants (Film 2019)

Trailer oficial la filmul de actiune "The New Mutants" 2019 cu actorii: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams si Antonio Banderas. Descriere si data de lansare pentru filmul "The New Mutants".


Pe tânăra actriță Anya Taylor-Joy o știți din filmul The Witch din 2015, filmele Morgan, Barry și Split apărute în 2016, și din filmul Glass (2019) in care joacă alături de actori precum James McAvoy, Bruce Willis si Samuel L. Jackson. In 2019, o mai puteți vedea pe Anya Taylor-Joy în filmele Radioactive și Here Are the Young Men si în serialul The Dark Crystal: Age of Resistance.

Pe Maisie Williams o știți cu siguranță din serialul Urzeala Tronurilor, in care a jucat rolul Arya Stark timp de 53 de episoade. În 2019 o puteți vedea în sezonul 8 final din Urzeala Tronurilor și în serialul Gen: Lock.

Actorul Antonio Banderas nu cred că mai are nevoie de prezentare ci doar de un mic reminder despre filmele lui din 2019. Pe lângă filmul The New Mutants, actorul Antonio Banderas este programt să apară în 2019 și în filmele Pain & Glory si The Laundromat.

Actori: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Antonio Banderas, Alice Braga, Charlie Heaton, Henry Zaga, Happy Anderson, Blu Hunt, Colbi Gannett

Regizor: Josh Boone
Genul filmului: Acţiune, Horror, SF
Data de lansare: 2 august 2019
Premiera in Romania:

Descriere film The New Mutants: Cinci mutanți tineri, își descoperă abilitățile în timp ce sunt ținuți într-o unitate secretă împotriva voinței lor. Ei se luptă pentru a scăpa de păcatele din trecut și pentru a se salva.

Trailerul filmului "The New Mutants" - 2019Trimiteți un comentariu

0 Comentarii