Header Ads Widget

Ce-şi doresc bărbaţii (Film comedie romantică 2019) What Men Want

Trailer oficial la filmul comedie "What Men Want" 2019 cu actorii: Taraji P. Henson, Kristen Ledlow si Josh Brener. Descriere si data de lansare pentru filmul "What Men Want".




Scurta descriere: In acest film care apare in 2019, actrita Taraji P. Henson joaca rolul unui agent sportiv care poate auzi ce gândesc bărbații cu care lucreaza.

Actori: Taraji P. Henson, Kristen Ledlow, Josh Brener, Kellan Lutz, Mathias Alvarez, Chris Witaske, Max Greenfield, Brian Bosworth

Regizor: Adam Shankman
Genul filmului: Comedie, Fantastic, Romantic, Dragoste
Data de lansare: 8 Februarie 2019
Premiera in Romania: 1 Aprilie 2019

Descriere film What Men Want: Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.

Trailerul filmului "What Men Want" - 2019


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii