Header Ads Widget

Bohemian Rhapsody (Trailer si detalii Film 2018)

Trailer oficial la filmul autobiografic "Bohemian Rhapsody" 2018 cu actorii: Rami Malek, Lucy Boynton si Gwilym Lee. Descriere si data de lansare pentru filmul "Bohemian Rhapsody".


Povestea legendarei trupe de muzica rock Queen și a solistului Freddie Mercury, care a condus la celebrul lor spectacol Live Aid (1985).

Actori: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leech, Tom Hollander, Mike Myers

Regizor: Dexter Fletcher, Bryan Singer
Genul filmului: Biografic, Dramă, Muzical
Data de lansare: 2 noiembrie 2018
Premiera in Romania: 2 noiembrie 2018

Descriere film Bohemian Rhapsody: Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

Filmul Bohemian Rhapsody a fost nominalizat la premiile Oscar 2019 in categoria "cel mai bun film al anului", insa a pierdut in favoarea filmului Green Book. Pe de alta parte, actorul Rami Malek care l-a interpretat pe Freddie Mercury, a castigat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor al anului in rol principal"

Trailerul filmului "Bohemian Rhapsody" - 2018Trimiteți un comentariu

0 Comentarii