Header Ads Widget

Bohemian Rhapsody (Trailer si detalii Film 2018)

Trailer oficial subtitrat în limba română la filmul autobiografic "Bohemian Rhapsody" 2018 cu actorii: Rami Malek, Lucy Boynton si Gwilym Lee. Descriere si data de lansare pentru filmul "Bohemian Rhapsody".

Despre filmul Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody este un film dramă muzical biografică din 2018 care se concentrează pe viața lui Freddie Mercury, solistul trupei britanice de rock Queen, de la formarea trupei în 1970 până la spectacolul Live Aid din 1985 pe stadionul original Wembley. A fost regizat de Bryan Singer după un scenariu de Anthony McCarten și produs de Graham King și managerul Queen Jim Beach. În film joacă Rami Malek în rolul lui Mercury, alături de actorii Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander și Mike Myers în roluri secundare. Membrii Queen Brian May și Roger Taylor au servit și ca consultanți. O co-producție britanică-americană, filmul a fost produs de Regency Enterprises, GK Films și Queen Films și a fost distribuit de 20th Century Fox.

Filmul biografic Bohemian Rhapsody a fost anunțat în 2010, cu Sacha Baron Cohen pregătit să joace rolul lui Mercury. După ce a părăsit proiectul în 2013, în urma divergențelor creative cu producătorii, proiectul a lâncezit câțiva ani înainte ca Rami Malek să fie distribuit în noiembrie 2016. Singer a fost regizor în cea mai mare parte a filmărilor principale, care au început la Londra în septembrie 2017, dar a fost concediat în decembrie 2017 din cauza absențelor frecvente și a ciocnirilor cu distribuția și echipa. Dexter Fletcher, care inițial trebuia să regizeze când proiectul era la începutul dezvoltării, a fost angajat să finalizeze filmul; Singer și-a păstrat creditul unic pentru regizor conform regulilor Directors Guild of America, în timp ce Fletcher a primit un credit de producător executiv. Filmările s-au încheiat în ianuarie 2018. Este ultimul film de până acum regizat de Singer.

Filmul a fost lansat în Regatul Unit pe 24 octombrie 2018 și în Statele Unite pe 2 noiembrie 2018, cu recenzii mixte. În timp ce secvențele muzicale și interpretarea lui Rami Malek au fost lăudate în mod deosebit, regia lui Singer, portretizarea în film a lui Mercury și a altor persoane, utilizarea licenței creative și editare au fost criticate. A fost bine primit de public și a devenit un succes major de box office, încasând peste 910 milioane de dolari la nivel mondial, cu un buget de producție de aproximativ 50 de milioane de dolari, devenind al șaselea film cu cele mai mari încasări din 2018 la nivel mondial și stabilind recordurile de box office pentru toate timpurile la genurile biografice și dramatice. Filmul Bohemian Rhapsody a primit numeroase premii, inclusiv cele patru victorii principale la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar pentru cel mai bun actor (Rami Malek), cel mai bun montaj de film, cel mai bun montaj de sunet și cel mai bun mixaj de sunet; a fost nominalizat și pentru cel mai bun film. Filmul a câștigat, de asemenea, cel mai bun film – dramă la cea de-a 76-a ediție a premiilor Globul de Aur și a fost nominalizat la Premiul Producers Guild of America pentru cel mai bun film de cinema și la BAFTA pentru cel mai bun film britanic, în timp ce Rami Malek a câștigat Globul de Aur, Screen Actors Guild și BAFTA pentru cel mai bun actor.

Sinopsis la filmul Bohemian Rhapsody

Povestea legendarei trupe de muzica rock Queen și a solistului Freddie Mercury, care a condus la celebrul lor spectacol Live Aid (1985).



Actori în distribuție

Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leech, Tom Hollander, Mike Myers, Aaron McCusker, Meneka Das, Ace Bhatti, Priya Blackburn, Dermot Murphy, Dickie Beau, Tim Plester, Jack Roth, Max Bennett, Felipe Bejarano, Neil Fox-Roberts, Kieran Hardcastle, Ross Green, Bruce Mackinnon, Joshua Higgott, Pat Lally, William Owen, Michelle Duncan, Martin Oelbermann, Ian Gabriel Dumdum, Matt Greenwood, Royce Cronin, James MacLaren, Andrew Bowerman, Drew P., Jess Radomska, Haf Gibson, Honor Hellon, Rosy Benjamin, Leila Crerar, Katherine Newman, Peter Howe, Adam Rauf, Philip Andrew, John Ottman, James Wallace

Regizor: Dexter Fletcher, Bryan Singer
Genul filmului: Biografic, Dramă, Muzical
Data de lansare: 2 noiembrie 2018
Premiera in Romania: 2 noiembrie 2018

Descriere film Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

Filmul Bohemian Rhapsody a fost nominalizat la premiile Oscar 2019 in categoria "cel mai bun film al anului", insa a pierdut in favoarea filmului Green Book. Pe de alta parte, actorul Rami Malek care l-a interpretat pe Freddie Mercury, a castigat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor al anului in rol principal"

Trailer subtitrat la filmul "Bohemian Rhapsody" - 2018


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Bohemian Rhapsody (2018) cu actorii Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leech, Tom Hollander și Mike Myers și regizat de Bryan Singer.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii