Header Ads Widget

BlacKkKlansman (Film 2019) Agent provoKkKator

Trailer oficial la filmul drama "BlacKkKlansman" 2019 cu actorii: John David Washington, Alec Baldwin si Laura Harrier. Descriere si data de lansare pentru filmul "Agent provoKkKator".Scurta descriere: Ron Stallworth, un ofițer de poliție afro-american din Colorado Springs, reușește cu succes să se infiltreze în filiala locală Ku Klux Klan cu ajutorul unui evreu, care devine lider în cele din urmă. Un film bazat pe evenimente reale.

Actori: Alec Baldwin, John David Washington, Isiah Whitlock Jr., John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Robert John Burke

Regizor: Spike Lee
Genul filmului: Biografic, Comedie, Crimă, Dramă
Data de lansare: 10 august 2018
Premiera in Romania:

BlacKkKlansman este un film care a fost nominalizat la premiile Oscar in categoria "cel mai bun film", dar a pierdut in favoarea filmului Green Book.

Descriere film BlacKkKlansman: Drama regizorului Spike Lee a fost produsă de echipa din spatele filmului Get Out și oferă un alt mod de explorare provocatoare a relațiilor rasiale americane. În mijlocul mișcării pentru drepturile civile din anii 1970, Ron Stallworth (John David Washington) devine primul detectiv neagru al departamentului de poliție din Colorado Springs. El se străduiește să-și dovedească valoarea prin infiltrarea în organizția locală a Ku Klux Klan a unui polițist și îl convinge pe colegul său evreu (Adam Driver) să devină agent sub acoperire dânduse rasist.

Trailerul filmului "BlacKkKlansman - Agent provoKkKator" - 2019Trimiteți un comentariu

0 Comentarii