Header Ads Widget

Agent provoKkKator (Film biografic 2018) BlacKkKlansman

Trailer oficial subtitrat în limba română la filmul drama "BlacKkKlansman" 2018 cu actorii: John David Washington, Alec Baldwin si Laura Harrier. Descriere si data de lansare pentru filmul "Agent provoKkKator".

Despre filmul Agent provoKkKator

Agent provoKkKator / BlackKkKlansman este un film american de comedie-dramă biografică din 2018, regizat de Spike Lee și scris de Charlie Wachtel, David Rabinowitz, Kevin Willmott și Spike Lee, bazat pe memoriile Black Klansman din 2014 de Ron Stallworth. Filmul îi are în distribuție pe John David Washington în rolul lui Stallworth, alături de Adam Driver, Laura Harrier și Topher Grace. În plus, acesta a marcat și ultimul lungmetraj al lui Harry Belafonte înainte de moartea sa, în aprilie 2023. Amplasat în anii 1970 în Colorado Springs, Colorado, intriga îl urmărește pe primul detectiv afro-american din departamentul de poliție al orașului, în timp ce acesta își propune să se infiltreze și să expună grupul local Ku Klux Klan.

Filmul Agent provoKkKator / BlackKkKlansman a avut premiera pe 14 mai 2018, la Festivalul de Film de la Cannes, unde a câștigat Marele Premiu. A fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 10 august 2018, cu o zi înainte de prima aniversare a mitingului Unite the Right. Filmul a primit aprecieri de la critici, care au lăudat regia lui Spike Lee, interpretările (în special ale lui John David Washington și Adam Driver) și temele actuale, și au remarcat că este o revenire la formă pentru Spike Lee. A primit șase nominalizări la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar, inclusiv cel mai bun film, cel mai bun regizor (prima nominalizare a lui Spike Lee pentru regie) și cel mai bun actor în rol secundar pentru Adam Driver, și a câștigat pentru cel mai bun scenariu adaptat, făcându-l primul premiu Oscar competitiv al lui Spike Lee. Institutul American de Film l-a selectat și ca unul dintre primele 10 filme ale anului 2018, iar la cea de-a 76-a ediție a premiilor Globul de Aur a obținut patru nominalizări, inclusiv cel mai bun film – dramă.

Sinopsis la filmul Agent provoKkKator

Ron Stallworth, un ofițer de poliție afro-american din Colorado Springs, reușește cu succes să se infiltreze în filiala locală Ku Klux Klan cu ajutorul unui evreu, care devine lider în cele din urmă. Un film bazat pe evenimente reale.



Actori în distribuție

John David Washington, Adam Driver, Alec Baldwin, Isiah Whitlock Jr., Laura Harrier, Robert John Burke, Brian Tarantina, Arthur J. Nascarella, Ken Garito, Frederick Weller, Michael Buscemi, Damaris Lewis, Ato Blankson-Wood, Corey Hawkins, Dared Wright, Faron Salisbury, Ryan Eggold, Jasper Pääkkönen, Paul Walter Hauser, Ashlie Atkinson, Topher Grace, Victor Colicchio, Elise Hudson, Danny Hoch, Nicholas Turturro, Ryan Preimesberger, Harry Belafonte, Gina Belafonte, James Campbell

Regizor: Spike Lee
Genul filmului: Biografic, Comedie, Crimă, Dramă
Data de lansare: 10 august 2018
Premiera in Romania:

BlacKkKlansman este un film care a fost nominalizat la premiile Oscar in categoria "cel mai bun film", dar a pierdut in favoarea filmului Green Book.

Descrierea filmului Agent provoKkKator / BlacKkKlansman

Drama regizorului Spike Lee a fost produsă de echipa din spatele filmului Get Out și oferă un alt mod de explorare provocatoare a relațiilor rasiale americane. În mijlocul mișcării pentru drepturile civile din anii 1970, Ron Stallworth (John David Washington) devine primul detectiv neagru al departamentului de poliție din Colorado Springs. El se străduiește să-și dovedească valoarea prin infiltrarea în organizția locală a Ku Klux Klan a unui polițist și îl convinge pe colegul său evreu (Adam Driver) să devină agent sub acoperire dânduse rasist.

Trailerul subtitrat al filmului "BlacKkKlansman - Agent provoKkKator" - 2018


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Agent provoKkKator (2018) cu actorii John David Washington, Adam Driver, Alec Baldwin, Isiah Whitlock Jr., Laura Harrier, Robert John Burke, Brian Tarantina, Arthur J. Nascarella și Ken Garito și regizat de Spike Lee.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii