Header Ads Widget

Darkest Hour. Ziua decisivă (Film biografic război 2017) Darkest Hour Trailer și detalii

Film biografic și război "Darkest Hour. Ziua decisivă" 2017 cu actorii Gary Oldman, Kristin Scott Thomas și Ben Mendelsohn. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Darkest Hour".


Despre filmul Darkest Hour. Ziua decisivă

Darkest Hour. Ziua decisivă este un film dramă de război din 2017 regizat de Joe Wright și scris de Anthony McCarten. Filmul este o relatare a primelor zile ale lui Winston Churchill ca prim-ministru al Regatului Unit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și a crizei cabinetului de război din mai 1940, înfățișând refuzul său de a căuta un tratat de pace cu Germania nazistă pe fondul înaintării acestora în Europa de Vest. În film joacă actorul Gary Oldman în rolul lui Churchill, alături de Kristin Scott Thomas în rolul Clementine Churchill, Lily James în rolul Elizabeth Layton, Stephen Dillane în rolul vicontelui Halifax, Ronald Pickup în rolul Neville Chamberlain și Ben Mendelsohn în rolul Regelui George VI. Titlul filmului se referă la o frază care descrie primele zile ale războiului, care a fost pe scară largă atribuită lui Churchill.

Filmul a avut premiera mondială la cel de-al 44-lea Festival de Film Telluride la 1 septembrie 2017 și a fost, de asemenea, proiectat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. A început o lansare limitată în Statele Unite pe 22 noiembrie 2017, urmată de o lansare generală pe 22 decembrie și a fost lansat pe 12 ianuarie 2018 în Regatul Unit. Filmul a încasat 150 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat în mod deosebit performanța lui Gary Oldman și au considerat-o una dintre cele mai bune din cariera sa.

Filmul biografic și de război Darkest Hour. Ziua decisivă a primit mai multe premii, inclusiv cel mai bun actor pentru Gary Oldman la Premiile Oscar. Filmul a fost nominalizat la Premiul Oscar în categoria cel mai bun film, pierzând în fața filmului Forma apei / The Shape of Water. Gary Oldman a câștigat, de asemenea, premiul BAFTA pentru cel mai bun actor într-un rol principal, premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor – film dramă și premiul Screen Actors Guild pentru interpretare remarcabilă a unui actor masculin într-un rol principal.

Sinopsis la filmul Darkest Hour. Ziua decisivă

În mai 1940, soarta celui de-al Doilea Război Mondial depinde de Winston Churchill, care trebuie să decidă dacă să negocieze cu Adolf Hitler sau să lupte știind că asta ar putea însemna sfârșitul Imperiului Britanic.



Descrierea sinopsis a filmului Darkest Hour. Ziua decisivă / Darkest Hour

Soarta Europei de Vest atârnă de Winston Churchill în primele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial. Noul prim-ministru britanic trebuie să decidă dacă să negocieze cu Hitler sau să lupte mai departe împotriva unor șanse incredibile. În următoarele patru săptămâni din 1940, Churchill își consolidează moștenirea, deoarece deciziile sale curajoase și conducerea ajută la schimbarea cursului istoriei lumii.

Regia
Joe Wright

Actori în distribuție
Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn, Lily James, Ronald Pickup, Stephen Dillane, Nicholas Jones, Samuel West, David Schofield, Richard Lumsden, Malcolm Storry, Hilton McRae, Benjamin Whitrow, Joe Armstrong, Adrian Rawlins, David Bamber, Paul Leonard, David Strathairn, Eric MacLennan, Philip Martin Brown, Demetri Goritsas, Jordan Waller, Alex Clatworthy, Mary Antony, Bethany Muir, Anna Burnett, Jeremy Child, Brian Pettifer, Michael Gould

Genul filmului
Biografic, Dramă, Război

Dată de lansare:
1 septembrie 2017

Cunoscut și ca
Darkest Hour - titlul original, Darkest Hour. Ziua decisivă - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Darkest Hour. Ziua decisivă / Darkest Hour (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de război Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) cu actorii Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn, Lily James, Ronald Pickup, Stephen Dillane, Nicholas Jones și Samuel West și regizat de Joe Wright.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii