Header Ads Widget

Trailer Game of Thrones / Urzeala Tronurilor sezonul 6

Dupa mai multe teasere care mai mult ne-au bagat in ceata, HBO lanseaza primul trailer pentru sezonul al saselea din serialul Game of Thrones / Urzeala Tronurilor, sezon care va fi lansat in Romania pe 25 aprilie 2016.
Primul trailer ne arata ca va fi din nou multa violenta dar si cateva revelatii pentru fani.

Soarta lui Jon Snow
Trailerul se deschide cu imaginea lui Jon Snow (Kit Harington) intins pe pamant langa Castle Black, aparent mort. Vocea lui Davos Seaworth (Liam Cunningham) confirma cele mai negre temeri ale noastre: "He's gone / S-a dus".
Cu toate astea, sunt destule motive sa credem ca HBO vrea sa induca in eroare fanii pentru ca au fost scurgeri de pe platoul de filmare plus un nou look pentru personajul din Game of Thrones.



Lannisteri riposteaza
Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) s-a intors la King's Landing si se aude cum ii spune sorei lui, Cersei (Lena Headey): "Tot ce ne-au luat, vom lua inapoi si chiar mai mult". Nu este clar daca se refera la moartea fiicei lor Myrcella sau la umilinta suferita de Cersei, insa o lupta cu "Sparrows" pare iminenta in sezonul 6 din serialul Game of Thrones / Urzeala Tronurilor.

In alta scena din trailer, Lancel Lannister (Eugene Simon) ii ordona lui Cersei sa-i spuna omului ei sa se de-a la o parte ori va fi violenta. "Aleg violenta" replica ea.




Boltonii in lupta
Ramsay Bolton si oamenii lui apar in trailer ca implicati intr-o mare batalie cu un om jupuit, in flacari, tinut ca steag in primele randuri ale armatei.


Arya este lovita
Arya Stark (Maisie Williams) este tot oarba si este vazuta intr-o secventa din trailer primind o lovitura peste față in timp ce in alta este vazuta facand o saritura de la o fereastra din Braavos, aparent parte dintr-o urmarire.
Actrita a declarat ca personajul ei "gets broken down totally" in sezonul 6. "We see her at the lowest point we've ever seen her" a declarat ea.



Bran se intalneste cu Night King
Intre timp, fratele paralizat al Aryei, Bran (Isaac Hempstead-Wright) se intalneste fata in fata cu "Night King" liderul "White Walkers". In aceasta scena Bran sta in picioare, ceea ce ne sugereaza ca este una din viziunile lui.

El se antreneaza cu Three-Eyed Raven (Max von Sydow) invatand sa vada trecutul, prezentul si viitorul. Unii fani speculeaza ca Bran vede momentul in care Night King se confrunta cu Jon Snow in sezonul 6 al filmului serial Game of Thrones / Urzeala Tronurilor.


Căderea lui Daenerys
Marea Khaleesi, aparent prizoniera, este vazuta in trailer marsand alaturi de mii de oameni ai popurului Dothraki langa ceea ce pare marginea orasului Vaes Dothrak. Insa exista speranta pentru Daenerys Targaryen (Emilia Clarke): trailerul ofera o secventa cu unul din dragonii ei si cu unul din admiratorii ei Jorah Mormont (Iain Glen) care o cauta neincetat.

Poate ea sa convinga popurul Dothraki sa o insoteasca la Westeros pentru a prelua tronul?



Trailer pentru sezonul 6

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii