Header Ads Widget

Ex Machina (Film sf 2015)

Film sf cu Alicia Vikander - 2015 "Ex Machina" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Ex Machina". Actorii principali in filmul "Ex Machina" sunt: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson si Oscar Isaac.

Pe scurt despre filmul Ex Machina (2015): Un tânăr programator este selectat pentru a participa la un experiment revoluționar în inteligența sintetică prin evaluarea calităților umane ale unui umanoid A.I. extrem de avansat.


Actori:
Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Corey Johnson, Sonoya Mizuno, Claire Selby, Symara A. Templeman, Gana Bayarsaikhan, Tiffany Pisani, Elina Alminas

Pe actrita Alicia Vikander ati mai putut-o vedea in filmul "The Danish Girl".
Pe Oscar Isaac il stiti din filmul sf: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens unde joaca personajul Poe Dameron.

Regizor: Alex Garland

Scenaristi: Alex Garland

Genul filmului: Dramă, Mister, SF

Data de lansare:
In America - 10 Aprilie 2015
In Romania - 19 Iunie 2015

Tip Ecran: normal

AKA: Ex Machina: God from the Machine
Ex_Machina: Instinto Artificial

Producator: DNA Films, Film4, Universal Pictures

Ţara: Marea Britanie

Descriere film: Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, capabil să ia parte la un experiment intrigant. E vorba de testarea prototipului de robot dotat cu inteligenţă artificială, care are forma unei fete foarte frumoase, Ava.

Trailerul filmului Ex Machina - 2015 - Ex Machina


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii