Header Ads Widget

The Jungle Book (Film 2016) - Cartea Junglei

Film 2016 "The Jungle Book" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Cartea Junglei". Actorii principali in filmul "The Jungle Book" sunt: Scarlett Johansson si Bill Murray.



Actori: Scarlett Johansson, Idris Elba, Lupita Nyong'o, Bill Murray, Christopher Walken, Giancarlo Esposito, Ben Kingsley, Hannah Tointon, Neel Sethi, Ralph Ineson, Emjay Anthony, Garry Shandling, Emjay Anthony, Jon Favreau, Sam Raimi, Russell Peters, Ritesh Rajan, Sara Arrington, Allan Trautman, Dee Bradley Baker

Regizor: Jon Favreau

Scenaristi: Justin Marks (scenariu), Rudyard Kipling (cartea)

Genul filmului: Aventuri, Dramă, Fantastic

Data de lansare:
In America - 15 Aprilie 2016
In Romania - 15 Aprilie 2016

Tip Ecran: 3D

AKA: Mogli: O Menino Lobo
Le Livre de la jungle

Producator: Fairview Entertainment, Moving Picture Company (MPC), Walt Disney Pictures

Descriere film: Mowgli e un băiat orfan crescut în junglă de o familie de lupi. Atunci când apare înfricoșătorul tigru Shere Khan, care a fost rănit de oameni și-l vede pe băiat drept o amenințare, Mowgli nu mai este în siguranță în junglă. El se aventurează departe de tot ceea ce știa, îndrumat de Bagheera, pantera neagră ce-i devine mentor și de Baloo, un urs cu spirit liber. Pe drum Mowgli întâlnește însă creaturi care vor să profite de el, printre care pitonul Kaa, care-l cucerește cu vocea seducătoare și privirea hipnotizantă sau Louie, care vrea să afle de la băiat secretul ucigașei flori de culoare roșie - focul.

Trailerul filmului The Jungle Book - 2016 - Cartea Junglei

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii