Header Ads Widget

Shooter (Film 2007) - Lunetistul

Film 2007 "Shooter" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Lunetistul". Actorii principali in filmul "Shooter" sunt: Mark Wahlberg si Rhona Mitra.

Pe scurt despre fimlul Shooter: Un trăgător de elită care trăiește în exil este convins să intre în acțiune după ce află despre un complot de ucidere a președintelui. După ce i-a fost înșcenată tentativa de ucidere a președintelui și este acum pe fugă, el pornește în căutarea adevăratului ucigaș și a adevărului.



Actori: Mark Wahlberg, Michael Peña, Rhona Mitra, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas, Jonathan Walker, Louis Ferreira, Tate Donovan, Rade Serbedzija

Regizor: Antoine Fuqua

Scenaristi: Jonathan Lemkin, Stephen Hunter

Genul filmului: Acțiune, Dramă, Thriller

Data de lansare:
In America - 23 Martie 2007
In Romania - 13 Aprilie 2007

Tip Ecran: normal

AKA: Tirador

Producator: Paramount Pictures, Di Bonaventura Pictures, Grosvenor Park Impact Productions

Descriere film: Antoine Fuqua, regizorul filmului Training Day, si Mark Wahlberg, recent nominalizat la Globul de Aur si Oscar pentru rolul din The Departed / Cârtița, fac echipa pentru realizarea filmului Shooter/Lunetistul.

Lunetistul este un film de actiune care va tine spectatorii lipiti de scaune si cu rasuflarea taiata. Eroul filmului, lunetistul asadar, este un profesionist onorabil care se trezeste pus intr-o situatie greu de imaginat: este dat drept asasinul presedintelui Statelor Unite. Scufundat intr-o spirala a terorii si a conspiratiei, eroul incepe o cursa in care va trebui sa-si dovedeasca nevinovatia. Cursa este dirijata si urmarita de toate agentiile legale si la vedere din tara, dar si de una, aflata in umbra. Este o adevarata vanatoare!

Mark Whalberg este Bob Lee Swagger, un fost puscas marin, tragator de elita, erou al armatei Statelor Unite, care crede ca a plecat pentru totdeauna din serviciul armatei dupa ce a fost devastat de o tradare de proportii la care a fost martor. Acum, cu toate ca s-a autoexilat intr-o ascunzatoare in munti, Bob este abordat de colonelul Isaac Johnson, pensionat din armata, personaj interpretat de Danny Glover. Colonelul Johnson ii spune ca tara are nevoie de el. Pentru ce? Pentru a deturna un complot a carui tinta este presedintele SUA. Johnson sustine ca numai priceperea lui Swagger, flerul si rapiditatea pot opri iminenta amenintare.

Trailerul filmului Shooter - 2007 - Lunetistul


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii