Header Ads Widget

The Departed (Film 2006) - Cârtiţa

Film 2006 "The Departed" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Cârtiţa". Actorii principali in filmul "The Departed" sunt: Leonardo DiCaprio si Matt Damon.Despre filmul Cârtiţa / The Departed
The departed (Cartita) este filmul care a castigat Premiul Oscar anul trecut.
Cu siguranta un film foarte bun care merita premiul acordat de academia de film, dar dupa parerea mea un film mult mai bun este "Blood diamond".
The departed, un film care scoate in evidenta calitatile actoricesti ale lui Leonardo di Caprio.
Premiul acordat filmului "Cartita" este poate si o recunoastere a talentului regizoral al lui Martin Scorsese, ignorat pana acum la acordarea premiilor pentru cel mai bun regizor.

In Cartita actiunea este data de razboiul dintre politie si clanul mafiot condus de Frank Costello (Jack Nicholson). Crescut intr-o familie de mafioti, tanarul politist Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) a ajuns cartita ideala, omul care poate fi infiltrat de politie in mafie.
Tot ce trebuie sa faca Costigan este sa ii castige increderea liderului mafiot Costello si sa ii ajute pe detectivii implicati in caz (Mark Wahlberg si Martin Sheen) sa il infunte.
Insa ceea ce nu stiau politistii era ca si Costello avea o cartita in politie, chiar pe ofiterul SIU insarcinat cu prinderea clanului mafiot.
Si totusi "The departed" ramane unul din cele mai bune filme.

Detalii Film

Actori: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Ray Winstone, Vera Farmiga, Anthony Anderson, Alec Baldwin, Kevin Corrigan, James Badge Dale, David O'Hara, Mark Rolston, Robert Wahlberg, Kristen Dalton

Regizor: Martin Scorsese

Scenaristi: William Monahan, Alan Mak

Genul filmului: Crimă, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 6 Octombrie 2006
In Romania - 3 Noiembrie 2006

Tip Ecran: normal

AKA: Los infiltrados

Producator: Warner Bros., Plan B Entertainment, Initial Entertainment Group (IEG)

Descriere film: “Cartita” este plasat in sudul Bostonului, acolo unde Departamentul de Politie al statului Massachusetts a declarat un razboi total, menit sa distruga varfurile crimei organizate. Ideea este sa se puna capat domniei puternicului cap al mafiei, Frank Costello, actionandu-se din interiorul structurii mafiote. Un tanar novice, Billy Costigan, care a crescut in sudul Bostonului, este cel desemnat sa se infiltreze in cercurile mafiei conduse de Costello. In timp ce Billy isi da silinta sa castige increderea lui Costello, un alt tanar politist venit de pe strazile din „sud”, Colin Sullivan, se afirma cu repeziciune in departamentul de politie al statului.

Fiind promovat in Sectia de Investigatii Speciale, Colin face parte dintr-o mana de politisti de elita a caror misiune este sa-l distruga pe Costello. Insa ceea ce nu stiu superiorii sai este ca acest Colin lucreaza de fapt pentru Costello, informandu-l pe seful crimei organizate despre fiecare pas pe care urmeaza sa-l faca politia. Atunci cand atat gangsterii, cat si politia, realizeaza ca o “cartita” s-a infiltrat printre ei, Billy si Colin se afla intr-un continuu pericol de a fi prinsi si dati pe mana dusmanului si fiecare trebuie sa se grabeasca sa descopere identitatea celuilalt pentru a se salva la timp.

Trailerul filmului The Departed - 2006 - Cârtiţa

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii