Header Ads Widget

Silent Hill: Revelation 3D (Film 2012) - Silent Hill: Revelaţia 3D

Film 2012 "Silent Hill: Revelation" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Silent Hill: Revelaţia". Actorii principali in filmul "Silent Hill 2" sunt: Sean Bean si Kit Harington.

Pe scurt despre filmul Silent Hill: Revelația: Când tatăl ei adoptiv dispare, Sharon Da Silva este atrasă într-o realitate alternativă ciudată și terifiantă, care oferă răspunsuri la coșmarurile îngrozitoare care o chinuie încă din copilărie.


Actori: Adelaide Clemens, Kit Harington, Sean Bean, Carrie-Anne Moss, Radha Mitchell, Malcolm McDowell, Martin Donovan, Deborah Kara Unger, Roberto Campanella

Regizor: Michael J. Bassett

Scenaristi: Michael J. Bassett, Laurent Hadida

Genul filmului: Horror, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 26 Octombrie 2012
In Romania - 2 Noiembrie 2012

Tip Ecran: 3D

AKA: Silent Hill 2

Producator: Davis-Films, Konami, Silent Hill 2 DCP

Descriere film: Heather Mason şi tatăl ei, Christopher Da Silva, au fugit mereu din faţa forţei periculoase pe care ea nu o înţelegea pe deplin. Acum, când Heater împlineşte 18 ani, chinuită de coşmaruri şi de dispariţia tatălui ei, descoperă că identitatea ei e falsă, la fel şi viaţa care a trăit-o. Această revelaţie o conduce la o dimensiune alternativă în Silent Hill, unde un cult periculos condus de Claudia Wolf şi nebunul Wolf Leonard, dețin puterea. Heather este însoţită de un om pe nume Vincent, un om pe nume Harry şi Rose Da Silva, mama ei. Revelaţia va duce personajele principale mai adânc în lumea demonică, lume ce o ameninţă să ramână prinsă în capcană pentru totdeauna. Filmul e inspirat din jocul video Silent Hill 3.

Trailerul filmului Silent Hill: Revelation - 2012 - Silent Hill: Revelaţia 3D

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii