Header Ads Widget

Les Miserables (Mizerabilii) (2012)

Mizerabilii - Les Miserables (2012)
Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Samantha Barks, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter



Filmul Les Misérables (Mizerabilii) aparut anul trecut o are in rol pricipal pe actrita Anne Hathaway castigatoarea de anul acesta a premiilor Oscar si Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Premiile sunt castigate chiar pentru rolul excelent facut in acest film.

Alt mare actor care joaca in filmul Mizerabilii este Hugh Jackman care a castigat si el cu rolul din acest film un Glob de Aur la categoria cel mai bun actor intr-un film de comedie sau musical.

Per total filmul are castigate 3 premii Oscar si 3 premii Globul de Aur.

Distributia filmului Les Misérables (Mizerabilii)
Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Samantha Barks, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Aaron Tveit, Daniel Huttlestone, Cavin Cornwall, Josef Altin

Regizorul filmului "Mizerabilii" este Tom Hooper iar scenaristi William Nicholson, James Fenton si Jean-Marc Natel. Filmul se incadreaza in genurile Dragoste, Muzical si Drama.
Filmul a avut premiera pe 25 decembrie 2012 in America si pe 25 ianuarie 2013 in Romania.

Descrierea filmului Mizerabilii:
Jean Valjean, cunoscut sub numele de Prizonierul 24601, este eliberat din închisoare și încalcă eliberarea condiționată pentru a-și crea o viață nouă, în timp ce evadează din mâinile inspectorului Javert. Amplasată în Franța post-revoluționară, povestea ajunge la rezoluție pe fundalul Rebeliunii din iunie.

Trailerul filmului Les Misérables (Mizerabilii)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii