Header Ads Widget

Miss Pettigrew Lives for a Day (Film 2008) Domnişoara Pettigrew cu Frances McDormand si Amy Adams

Film de comedie romantică online "Domnişoara Pettigrew" 2008 cu actorii Frances McDormand, Amy Adams și Mark Strong. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Miss Pettigrew Lives for a Day".



Descrierea filmului Domnişoara Pettigrew / Miss Pettigrew Lives for a Day:
Guinevere Pettigrew este o guvernanta londoneza trecuta de prima tinerete, concediata pe nedrept in repetate randuri de familiile ai coror copii ii educa din cauza severitatii, principiilor morale solide si demnitatii de care da dovada in orice situatie. Ajunsa printr-un siretlic secretara personala a Delysiei Lafosse, o actrita aspiranta frivola si superficiala, care nu s-ar da inapoi de la nici un compromis pentru a deveni bogata si celebra si care are relatii amoroase cu trei barbati diferiti in acelasi timp, domnisoara Pettigrew o ajuta pe aceasta sa isi pastreze coloana vertebrala dreapta, sa isi lamureasca sentimentele si sa gaseasca drumul corect in viata, reusind sa aleaga intre patronul de club de jazz Nick Calderelli, producatorul de musicaluri Philip Goldman si pianistul sarac, dar cinstit Michael Pardew.

In pragul izbucnirii celui de-al doilea Razboi Mondial, amenintata sa ramana pe strada dupa plecarea Delysiei la New York pentru a deveni un star pe Broadway, Guinevere Pettigrew isi gaseste si ea dragostea adevarata in persoana instaritului designer vestimentar Joe Blomfield.

Actori:
Frances McDormand, Amy Adams, Mark Strong, Sally Leonard, Sarah Kants, Silvia Logan, Mo Zinal, Christina Cole, Stephanie Cole, Beatie Edney, Shirley Henderson, Ciarán Hinds, Lee Pace, Tom Payne, Tim Potter, Matt Ryan, Mo Zinal, Natasha Jenssen

Regizor:
Bharat Nalluri

Genul filmului:
Romantic, Comedie, Dragoste

Data lansare (SUA): 07 Martie 2008

Trailerul filmului Miss Pettigrew Lives for a Day (2008) Domnişoara Pettigrew


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii