Header Ads Widget

Film Cyborg (1989) cu Jean-Claude Van Damme si Matt McColm

Cyborg (1989)
Jean-Claude Van Damme


Pe scurt despre filmul Cyborg: Un luptător de arte marțiale apără un Cyborg ce deține salvarea omenirii, dar este atacat de același criminal care i-a omorât familia cu ani în urmă. Acțiunea filmului se desfășoară într-o lume a viitorului infestată de o boală letală.



Descriere film:

După ce planeta Pământ a trecut prin cele mai mari dezastre posibile, iar anarhia, foametea și criminalitatea au decimat o parte însemnată a populației, se pare că situația nu poate deveni mai disperată decât atât. Însă o epidemie mortală, care răspândește teroarea și moartea cu o iuțeală uluitoare, amenință să distrugă ceea ce a mai rămas dintr-o umanitate aflată în pragul colapsului. Gibson Rickenbacker (Jean-Claude Van Damme) are misiunea de a o escorta pe Pearl Prophet (Dayle Haddon), o creatură jumătate robot, jumătate femeie, către cartierul general din Atlanta. Misiunea este una foarte delicată, pentru că de ea sunt legate speranțele de supraviețuire ale omenirii. Căci Pearl Prophet deține informațiile care ar putea duce la eradicarea cumplitei maladii. Însă Fender Tremolo (Vincent Klyn), cel mai aprig dușman al lui Prophet, are nevoie de anarhie pentru a conduce lumea și este dispus să facă orice este posibil pentru a o împiedica pe Prophet să ajungă la Atlanta. Însă după ce femeia-robot este răpită, Gibson pornește pe urmele ei, ceea ce-l conduce direct în vizuina maleficului Fender, unde spaima, durerea și tortura au cartierul general.

Actori:
Jean-Claude Van Damme, Matt McColm, Deborah Richter, Vincent Klyn, Stefanos Miltsakakis, Ralf Moeller

Regizor:
Albert Pyun

Genul filmului:
SF, Acțiune

Data lansare (SUA): 07 Aprilie 1989

Trailerul filmului Cyborg (1989)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii