Header Ads Widget

Old Dogs (Film comedie 2009) Vechi tovarăși

Film comedie online "Vechi tovarăși" 2009 cu actorii Robin Williams, John Travolta și Kelly Preston. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Old Dogs".




Descrierea filmului Vechi tovarăși:
Dan si Charlie sunt doi foarte buni prieteni si parteneri de afaceri, care isi vad vietile complet date peste cap atunci cand sunt fortati sa aiba grija timp de doua saptamani de un caine si de copiii gemeni ai primului - un baietel si o fetita zburdalnici si nabadaiosi, in varsta de 7 ani. Charlie este un burlac amator de distractii, iar Dan este un barbat divortat si ghinionist in dragoste, a carui fosta sotie pe nume Vicky reapare in viata lui dupa multi ani de absenta si il informeaza ca este tatal a doi copii adorabili de a caror existenta nu stia nimic. Aflati pe punctul de a perfecta cea mai importanta afacere din cariera, dar neavand nici o notiune despre ceea ce inseamna devotamentul fata de familie, Charlie si Dan invata de la cei doi copii semnificatia cuvintelor "iubire" si "responsabilitate".

Actori:
Robin Williams, John Travolta, Kelly Preston, Ella Bleu Travolta, Seth Green, Matt Dillon, Bernie Mac, Dax Shepard, Rita Wilson, Conner Rayburn, Lori Loughlin, Ann-Margret, Amy Sedaris, Residente, Sab Shimono, Kevin Yamada, Kevin Dean-Hackett, Laura Allen, Sam Travolta, Margaret Travolta, Nick Loren, Kenneth Maharaj, Nova Mejia, Margaret Goodman, Jerome Weinstein, Allie Woods Jr., Michael Enright, Alexa Havins, Dax Shepard, Justin Long

Regizor:
Walt Becker

Genul filmului:
Comedie

Data lansare (SUA): 25 Noiembrie 2009
Data lansare (Romania): 01 Ianuarie 2010

Trailerul filmului Old Dogs (2009) Vechi tovarăși

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii