Header Ads Widget

The Hurt Locker (Film de Oscar 2008) Misiuni periculoase cu Jeremy Renner

Film de Oscar online "Misiuni periculoase" 2008 cu actorii Jeremy Renner, Anthony Mackie și Ralph Fiennes. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Hurt Locker".


Despre filmul de Oscar: Misiuni periculoase
Misiuni periculoase / The Hurt Locker este un film thriller de război american din 2008 regizat de Kathryn Bigelow și scris de Mark Boal. În rolurile principale îi găsim pe actorii Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Christian Camargo, Ralph Fiennes, David Morse și Guy Pearce. Filmul urmărește o echipă de eliminare a explozivelor din războiul din Irak care este vizată de insurgenți și arată reacțiile psihologice la stresul luptei.

Filmul Misiuni periculoase / The Hurt Locker a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Veneția din 2008 înainte de a fi lansat în Statele Unite pe 26 iunie 2009, de Summit Entertainment. Filmul a câștigat aprecieri aproape universale din partea criticilor, care au lăudat regia lui Kathryn Bigelow, interpretarea lui Jeremy Renner, scrierea, editarea și secvențele de acțiune. Filmul a fost nominalizat la nouă premii Oscar și a câștigat șase, inclusiv Oscar cel mai bun film, Oscar cel mai bun regizor și Oscar cel mai bun scenariu original. A fost primul dintre cele două filme câștigătoare la categoria cel mai bun film care a fost regizat de o femeie (al doilea este Nomadland (2020)) și Kathryn Bigelow este una dintre cele două femei care a câștigat categoria Oscar cel mai bun regizor (cealaltă fiind Chloe Zhao pentru Nomadland). Filmul a încasat 49,2 milioane de dolari în întreaga lume.

În 2020, filmul a fost selectat pentru conservare în Registrul Național de Film al Statelor Unite de către Biblioteca Congresului ca fiind „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”.



Descrierea filmului Misiuni periculoase:
In razboiul din Irak,o echipa specializata in dezamorsarea bombelor incearca din rasputeri sa faca fata intr-un oras in care fiecare persoana poate fi un potential inamic si ficare obiect poate fi o bomba mortala.Cand noul sergent James(Jeremy Renner) ia asupra sa responsabilitatea dezarmarii unei bombe ii surprinde pe cei doi subordonati ai sai Sanborn (Anthony Mackie) si Eldridge (Brian Geraghty) cu curajul sau.James se comporta ca si cum moartea ii este indiferenta.In timp ce colegii se chinuiau sa-l controleze pe noul lor lider,orasul explodeaza in haos si adevararul caracter al lui James se dezvaluie intr-un mod in care l-ar schimba pe orice om.

Actori:
Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes, David Morse, Evangeline Lilly, Christian Camargo, Suhail Dabbach, Sam Spruell, Sam Redford, Justin Campbell, Malcolm Barrett, Kristoffer Ryan Winters, J.J. Kandel, Ryan Tramont, Hani Al Naimi, Jerry Fortuna, David Gueriera, Samantha Kelly, Kate Mines

Regizor:
Kathryn Bigelow

Genul filmului:
Drama, Razboi, Thriller

Data lansare (SUA): 17 Martie 2009

Trailerul filmului The Hurt Locker (2008)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii