Header Ads Widget

Dare (Film dramă romantică 2009) trailer si detalii

Film dramă romantică online "Dare" 2009 cu actorii Emmy Rossum, Zach Gilford și Ashley Springer. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Dare".




Descrierea filmului dramă romantică "Dare" O eleva constiincioasa, un baiat dezorientat din punct de vedere sexual si un bogatas care se ascunde in spatele unei fatade de baiat rau sunt personajele acestei povesti in care destinele lor se lovesc unul de altul in ultimul semestru din liceu. Alexa invata mult, ia note bune, dar ea vrea sa isi scoata nasul din carti ca sa guste si ce are viata de oferit. Ben se lupta cu orientarea sa sexuala, iar aratosul si bogatul Johnny isi da seama ca nu poate sa mai joace mult timp rolul lui de baiat rau. In timp ce toti se apropie unul de altul, pentru fiecare dintre ei devine din ce in ce mai evident ca nu se pot revolta decat impotriva inhibitiilor care i-au adus in acest loc.

Actori:
Emmy Rossum, Zach Gilford, Ashley Springer, Ana Gasteyer, Rooney Mara, Cady Huffman, Matthew Garrick, Brianne Berkson, Lucy McMichael, Chris Riggi, Alan Cumming, Suzanne Savoy, Adam Fleming, Wayne Pyle, David Brind, Brea Bee, Sandra Bernhard, Michael Braun

Regizor:
Adam Salky

Genul filmului:
Drama

Data lansare (SUA): 13 Noiembrie 2009

Trailerul filmului Dare (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii