Header Ads Widget

Dragonball: Evoluția (2009) Dragonball Evolution

Film acțiune și aventuri sf "Dragonball: Evoluția" 2009 cu actorii Justin Chatwin, Chow Yun-Fat și Emmy Rossum. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Dragonball Evolution".





Descrierea filmului Dragonball: Evoluția

Povestea din Dragonball urmareste povestea lui Goku, un tanar cu coada ca de maimuta, care descopera ca a fost trimis pe Pamant pentru a distruge intreaga populatie, dar care alege sa o apere impotriva unui extraterestru, Piccolo Daimao. Goku vrea sa indeplineasca dorinta bunicului sau Gohan, aceea de a-l gasi pe Maestrul Roshi pentru a aduna cele 7 globuri ale dragonului (care pot indeplini orice dorinta) si a-l impiedica pe Piccolo sa isi indeplineasca dorinta de a deveni stapanul lumii. Goku trebuie sa le obtina inaintea lui Picolo.

Regia
James Wong

Actori în distribuție
Justin Chatwin, Chow Yun-Fat, Emmy Rossum, Jamie Chung, James Marsters, Joon Park, Eriko Tamura, Randall Duk Kim, Ernie Hudson, Texas Battle, Megumi Seki, Ian Whyte, Richard Blake, Jon Valera, Rafael Valdez, Mike Wilson, Freddy Bouciegues, Shavon Kirksey, Julian Sedgwick, Luis Arrieta, Gabriela de la Garza, Rich E. Cordobes

Genul filmului
Actiune, Aventuri, Fantastic, SF, Thriller

Data lansare (Romania): 24 Aprilie 2009

Trailer la filmul "The Dragonball: Evoluția" 2009 Dragonball Evolution


Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

Anonim a spus…
marfa filmu deabia ajtept sa il vad .....
Anonim a spus…
Wow sincer mi'a placut.Nu e tocmai aceeasi poveste ca in desenele animate dar pana la urma e un film si este facut destul de bine.De aceea este si numit Dragonball:EVOLUTION.Sincer mie mi'a placut si abia astept sa vad si urmatoatele parti:)
Anonim a spus…
mafa filmu frate