Header Ads Widget

Bee Movie: povestea unei albine (Film de animație 2007)

Film de animație online "Bee Movie: povestea unei albine" 2007 cu actorii Renee Zellweger, Jerry Seinfeld și Matthew Broderick. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Bee Movie".



Descrierea filmului Bee Movie: povestea unei albine: Chiar daca ultimele replici pe care la veti auzi din gura lui Jerry Seinfeld aduc cu un bazait nu va ingrijorati: este vorba despre ultimul sau film Bee Movie, o comedie care va rasturna tot ce stiti despre albine si nu numai. Aruncati o privire in universul acestor mici si ocupate insecte, prin ochii unei membru al comunitatiilor, adica Barry B. Benson, personajul conceput si interpretat de Seinfeld. Absolvent al colegiului, Barry vrea mai mult decat cariera oricarui lucrator din New Hive City, si incepe sa se aventureze dincolo de stup. Contrar regulilor stupului, ii vorbeste spiritualei florarese Vanessa, si incepe o calatorie in spatiul rasei umane. Descopera ca mierea se poate cumpara de la pravalia din colt, si, ingrozit de faptul ca aceasta creatie unica a albinelor este doar o marfa, decide sa se razbune.

Subtitrare:
Descarcati subtitrarea filmului de aici!

Regia
Steve Hickner, Simon J. Smith

Actori în rolurile principale
Renee Zellweger, Jerry Seinfeld, Matthew Broderick, Patrick Warburton, John Goodman, Chris Rock, Kathy Bates, Barry Levinson, Larry King, Ray Liotta, Sting, Oprah Winfrey, Larry Miller, Megan Mullally, Rip Torn, Michael Richards, Mario Joyner, Jim Cummings, Tom Papa, Conrad Vernon, David Herman, Carol Leifer, Jeff Altman, Tress MacNeille, John DiMaggio

Genul filmului
Animatie, Comedie, Familie

Premiera in Romania
21.12.2007

Trailerul filmului de animație și comedie Bee Movie: povestea unei albine (2007)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii