Header Ads Widget

Trailer film Zoolander - Manechinul (2001) cu Ben Stiller, Owen Wilson si Milla Jovovich


Zoolander Manechinul (2001)


Derek Zoolander a înfruntat mii de ziarişti insistenţi şi şi-a apărat titlul de Modelul Masculin al Anului timp de trei ani consecutivi.
Dar acum, cel mai faimos supermodel din lume este pe cale să dovedească că nu este numai un tip care arată extraordinar de bine.
Lumea lui Derek s-a destrămat atunci când, anticipând victoria unui al patrulea premiu acesta i-a fost înmânat noului venit chipeşului Hansel (Owen Wilson). Faţă în faţă cu realitatea zdrobitoare că nu mai este number one, Derek îşi caută un nou scop în viaţa şi se întoarce în statul natal New Jersey pentru a lucra împreună cu tatăl şi fraţii săi într-o mină de cărbune.
Din păcate, tatăl lui Derek (portretizat de Jon Voight) nu este încântat să-l vadă datorită ruşinii pe care o simte în legătură cu profesia nebărbătească a fiului lui.
Renegat de familie, Derek se întoarce în Manhattan unde împreună cu omniprezentul Hansel se angajează într-o competiţie de modeling pentru a se hotărî supremaţia talentului din care a luat naştere un respect reciproc.

Regia
Ben Stiller

In rolurile principale:
Ben Stiller, Owen Wilson, Milla Jovovich, Christine Taylor, Will Ferrell, Jerry Stiller, David Duchovny, Jon Voight

Genul filmului:
Comedie

Data lansare (SUA): 28 Septembrie 2001

Trailerul filmului Zoolander (2001)


Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii