Header Ads Widget

Zoolander 1 - Manechinul (Film comedie 2001) cu Ben Stiller, Owen Wilson si Milla Jovovich

Film comedie online "Zoolander 1 - Manechinul" 2001 cu actorii Ben Stiller, Owen Wilson și Christine Taylor. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Zoolander".



Descrierea filmului de comedie Zoolander 1 - Manechinul
Derek Zoolander a înfruntat mii de ziarişti insistenţi şi şi-a apărat titlul de Modelul Masculin al Anului timp de trei ani consecutivi.
Dar acum, cel mai faimos supermodel din lume este pe cale să dovedească că nu este numai un tip care arată extraordinar de bine.
Lumea lui Derek s-a destrămat atunci când, anticipând victoria unui al patrulea premiu acesta i-a fost înmânat noului venit chipeşului Hansel (Owen Wilson). Faţă în faţă cu realitatea zdrobitoare că nu mai este number one, Derek îşi caută un nou scop în viaţa şi se întoarce în statul natal New Jersey pentru a lucra împreună cu tatăl şi fraţii săi într-o mină de cărbune.
Din păcate, tatăl lui Derek (portretizat de Jon Voight) nu este încântat să-l vadă datorită ruşinii pe care o simte în legătură cu profesia nebărbătească a fiului lui.
Renegat de familie, Derek se întoarce în Manhattan unde împreună cu omniprezentul Hansel se angajează într-o competiţie de modeling pentru a se hotărî supremaţia talentului din care a luat naştere un respect reciproc.

Regia
Ben Stiller

Actori în rolurile principale:
Ben Stiller, Owen Wilson, Milla Jovovich, Christine Taylor, Will Ferrell, Jerry Stiller, David Duchovny, Jon Voight, Judah Friedlander, Nathan Lee Graham, Asio Highsmith, Alexander Skarsgård, Donald Trump, Christian Slater, Tom Ford, Cuba Gooding Jr., Tommy Hilfiger, Natalie Portman, Fabio, Lenny Kravitz, Gwen Stefani, Heidi Klum, Mark Ronson, Paris Hilton, David Bowie, Tyson Beckford, Fred Durst, Lance Bass, Lil' Kim, Garry Shandling, Claudia Schiffer, Veronica Webb, Lukas Haas, Carmen Kass, Frankie Rayder, Jennifer Coolidge, James Marsden, Stephen Dorff, Winona Ryder, Alexander Skarsgard, Melania Trump, Vince Vaughn, Billy Zane

Genul filmului:
Comedie

Data lansare (SUA): 28 Septembrie 2001

Trailerul filmului Zoolander - Manechinul (2001)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii