Header Ads Widget

Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui (Film 2003) The Lord of the Rings: The Return of the King

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui
(Lord of the Rings 3 - Stăpânul Inelelor 3)
Viggo Mortensen, Ian McKellen, Orlando Bloom, Elijah Wood, Karl Urban, Cate Blanchett, Liv Tyler

Pe scurt despre filmul Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui: Gandalf și Aragorn conduc Lumea Oamenilor împotriva armatei lui Sauron pentru a-i atrage acestuia privirea de la Frodo și Sam în timp ce aceștia se apropie de Muntele Doom cu Inelul Unic.

Filmul The Lord of the Rings: The Return of the King a câștigat în 2004, 11 premii Oscar (Cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu adaptat, cea mai bună editare, cea mai bună coloană sonoră și altele) și 4 premii Globul de Aur (Cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun cântec original și cel mai bun film dramă)Regia:
Peter Jackson

Actori în rolurile principale:
Viggo Mortensen, Ian McKellen, Orlando Bloom, Elijah Wood, Karl Urban, Cate Blanchett, Liv Tyler, Hugo Weaving, David Wenham, John Noble, Miranda Otto, John Rhys-Davies, Andy Serkis, Sean Astin, Billy Boyd, Marton Csokas, Bernard Hill, Ian Holm, Dominic Monaghan, Sean Bean, Bruce Hopkins

Genul filmului:
Acțiune, Aventură, Dramă, Fantastic

Descrierea filmului The Lord of the Rings: The Return of the King:
"...Și pe toate să le adune un inel, și altul nime,
Să le ferece pe toate, astfel să le stăpânească,
Unde-s Umbrele, în Ținutul Mordor, în întunecime."

SFÂRȘITUL CĂLĂTORIEI.

”Pe lângă bătăliile de mare amploare, există poveștile intime, povestirea emoțională, și aceasta este sursa principală de putere a filmului Întoarcerea Regelui.”
- Peter Jackson.

Calatoria Fratiei ajunge la final.

Forțele lui Sauron au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreț nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină și să-și întâmpine destinul?
Întrucât Gandalf încearcă cu disperare să mobilizeze forțele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deși sunt loiale, curajoase și pasionale, forțele oamenilor - cu Eowyn și cu Merry ascunși printre ele- nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului.

Un sacrificiu imens însoțește fiecare victorie. În ciuda pierderilor uriașe, Frăția se avântă în cea mai importantă bătălie a vieții lor, uniți în scopul unic de a-l distrage pe Sauron și de a-i da lui Frodo o șansă de a-și realiza misiunea.
Călătorind pe tărâmuri străine, înșelătoare, Frodo trebuie să se bazeze din ce în ce mai mult pe Sam și pe Gollum, în timp ce Inelul continuă să-i pună la încercare credința și, în final, umanitatea.

New Line Cinema prezintă Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui, încheierea călătoriilor irezistibile ce stau la baza apreciatei trilogii a lui J.R.R. Tolkien.
Produs, scris și regizat de Peter Jackson, filmul Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui prezintă povestea unei aventuri eroice a unor oameni, relația și rivalitățile dintre ei și dovedește că prin curaj, devotament și ambiție, chiar și cel mai neînsemnat dintre noi poate schimba lumea.
Juxtapunerea rezonantei intime cu cea imensă și emoțională la sfârșitul călătoriei este cea care aduce romanul clasic al lui Tolkien în inimile noastre și îi conferă o asemenea putere durabilă.
O companie care și-a făcut un nume prin inovație și risc, New Line Cinema a riscat cu viziunea lui Peter Jackson asupra mega- cărții lui Tolkien. „Am avut suficientă încredere în Peter și în atemporalitatea povestii lui Tolkien pentru a ști ce doresc să vadă spectatorii în aceste filme”, adaugă Michael Lynne. „Așa că, în multe cazuri a fost un risc, dar care a meritat”.

„Încrederea reciprocă și respectul dintre Peter Jackson și distribuția sa aduce promisiunea că este într-adevăr un regizor al actorilor. Acțiunea este spectaculoasă, dar interpretările din aceste filme îți taie cu adevărat respirația.”
Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui are următoarea distributțe (în ordine alfabetică) Sean Astin, Sean Bean, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Billy Boyd, Marton Csokas, Bernard Hill, Ian Holm, Ian McKellen, Dominic Monaghan, Viggo Mortensen, John Noble, Miranda Otto, John Rhys-Davies, Andy Serkis, Liv Tyler, Karl Urban, Hugo Weaving, David Wenham și Elijah Wood.

Trailerul filmului The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

tudy tudy a spus…
stapanul inelelor nu este adevarta dar este cel mai tare film vasut