Header Ads Widget

Spider-Man 3 (2007) Omul-Paianjen 3 - Trailer si detalii

Trailer oficial la filmul "Spider-Man 3" 2007 cu actorii: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco si Topher Grace. Descriere si data de lansare pentru filmul "Omul Paianjen 3".


Regia: Sam Raimi

In rolurile principale: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Topher Grace, Thomas Haden Church, Elizabeth Banks, Bryce Dallas Howard, J. K. Simmons, Joe Manganiello

Gen: Actiune, Aventuri, SF

Premiera in Romania: 04.05.2007

Descriere film: Peter a reusit in sfarsit sa-si impace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este intunecat. Brutala mutatie a costumului sau, care devine negru, ii schimba puterile si personalitatea pentru a scoate la iveala o dorinta de razbunare pe care Peter se chinuie s-o controleze. Sub influenta costumului, Peter devine prea sigur pe el si incepe sa-si neglijeze apropiatii. Va reusi el sa-si invinga propriii demoni ca si pe doi dintre cei mai redutabili villain-i din istoria benzilor desenate? Acestia sunt Omul de nisip si Venom, dar Sam Raimi, regizorul seriei Spider-Man, a facut aluzii la un moment dat ca s-ar putea sa mai existe un personaj negativ, deci trei rai pentru Spider-Man 3.

Vezi si Spider-man 1 si Spider-man 2.

Trailerul filmului "Spider-Man 3 - Omul Paianjen 3" - 2007
Trimiteți un comentariu

0 Comentarii