Header Ads Widget

Spider-Man 2 (2004) Omul-Paianjen 2 - Trailer si detalii

Trailer oficial la filmul "Spider-Man 2" 2004 cu actorii: Tobey Maguire, Alfred Molina, Kirsten Dunst si James Franco. Descriere si data de lansare pentru filmul "Omul Paianjen 2".


Regia: Sam Raimi

In rolurile principale: Tobey Maguire, Alfred Molina, Kirsten Dunst, James Franco, Daniel Gillies, Elizabeth Banks, Emily Deschanel, J. K. Simmons

Gen: Actiune, Aventuri, SF

Descriere film: Au trecut doi ani de cand manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a parasit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) si s-a hotarat sa porneasca pe calea responsabilitatii ca Omul Paianjen. Peter trebuie sa se confrunte cu noi provocari, pe masura ce incearca sa faca fata „darului si blestemului” puterilor sale, echilibrand dubla sa identitate ca super eroul evaziv Omul Paianjen si viata de student. Cele mai dragi relatii ale lui Peter sunt acum in pericol de a fi distruse din cauza confruntarii cu puternicul personaj negativ multitentacular, Doctor Octopus, alias „Doc Ock” (Alfred Molina).

Iubirea de o viata a lui Peter fata de Mary Jane devine si mai puternica pe masura ce se lupta cu impulsul de a abandona viata sa secreta si de a-si declara iubirea. Intre timp, Mary Jane si-a continuat viata. A abordat o cariera de actrita si are un iubit. Relatia lui Peter cu cel mai bun prieten, Harry Osborn (James Franco) a fost umbrita de dorinta neostoita de razbunare a lui Harry impotriva Omului Paianjen, pe care il considera responsabil pentru moartea tatalui sau.

Viata lui Peter devine si mai complicata cand este incoltit de o noua forta razbunatoare, Dr. Otto Octavius (Molina)- „Doc Ock”. Peter trebuie sa afle acum cum sa isi accepte soarta si sa utilizeze toate talentele sale de super erou pentru a-l opri pe acest nebun diabolic ajutat de tentaculele distrugatoare.

Vezi Spider-man 1 si Spider-man 3.

Trailerul filmului "Spider-Man 2 - Omul Paianjen 2" - 2004Trimiteți un comentariu

0 Comentarii