Header Ads Widget

Tom Hanks este vicepresedinte al Academiei Americane de Film


Tom Hanks un actor laureat de doua ori cu premiul Oscar, a fost ales vicepresedinte al Academiei Americane de Film, institutie care alege castigatorii mult ravnitelor trofee, anunta site-ul hollywood.com.

Tom Hanks a detinut pana acum functia de guvernator al deparatamentului de actori din cadrul academiei, insa la ultimele alegeri, membrii au decis ca merita sa fie vicepresedinte.

In cadrul acelorasi alegeri, producatorul de film Sid Ganis a fost reconfirmat in functia de presedinte al Academiei de Film, pentru al treilea mandat.

“Sunt onorat ca am posibilitatea sa continui munca de presedinte al academiei. Am inceput mai multe proiecte si ma bucur ca am sansa sa le duc la bun sfarsit”, a declarat Ganis.

Update: 21 februarie 2016
In 2015 actorul american Tom Hanks a jucat in filmul Ithaca alaturi de Meg Ryan si in filmul nominalizat la Oscar in categoria "cel mai bun film", Bridge of Spies.

Pentru 2016, Tom Hanks s-a angajat in nu mai putin de 4 productii: "A Hologram for the King" alaturi de Tom Skerritt, "The Circle" un thriller sf alaturi de Emma Watson, "Sully" avandu-i ca parteneri pe Aaron Eckhart si Laura Linney si "Inferno" un thriler in care joaca alaturi de Felicity Jones si romanca Ana Ularu in rolul Vayentha.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii