Header Ads Widget

Film Meet Joe Black - Intalnire cu Joe Black (1998) cu Brad Pitt si Anthony Hopkins


Intalnire cu Joe Black (1998)

Ciclul vietii umane este serios bulversat cand Moartea se hotaraste sa vina in vizita pe Pamant. Printul Intunericului nu se va obosi el insusi sa intreprinda antrenanta, dar obositoarea calatorie, ci va trimite un sol, in persoana lui Joe Black, un chipes Inger al Mortii, interpretat de Brad Pitt.

Locul ales de Moarte este casa bogatanului proprietar al unui imperiu multi-media, William Parrish (Anthony Hopkins). Cu toate ca este indurerat de pierderea prematura a sotiei sale, Parrish si-a gasit alinarea langa cele doua fete superbe ale sale Allison si Susan. Totodata, expansiunea financiara este o preocupare de baza care ii pastreaza nealterata pofta de viata.

Exact in ajunul celei de-a 65-a aniversari cand cele doua fiice ale sale ii pregatesc o petrecere grandioasa, William este lovit de un atac de cord care aproape ii este fatal. In acest moment isi face aparitia Inevitabilul care se materializeaza in corpul unui barbat atragator, Joe Black, pe care Susan il cunoscuse la un restaurant inainte de a fi ucis. Imediat corpul sau va fi ocupat de Moarte. Desi vine cu intentia clara de a-l lua cu el in Lumea Umbrelor, Moartea intrupata in Joe, se va abate de la misiunea sa cand se indragosteste de Susan (Claire Forlani).

Joe Black va constata ca avatarurile dragostei sunt la fel de complicate si sfasietoare si pentru Moarte, cum sunt si pentru muritorii de rand. Atata timp cat Joe Black isi va fi pierdut capul, William Parrish va ramane in viata.

Regia
Martin Brest

In rolurile principale
Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Marcia Gay Harden, Jeffrey Tambor

Gen
Drama

Premiera in Romania
12.02.1999

Trailerul filmului  Meet Joe Black (1998)

Colectie de filme, Download filme 2009, Descarca filme 2010, Lista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Jaxwire a spus…
Salutare, vad ca esti un impatimit de filme, ca si mine de altfel. Imi plac blogurile tale, uite nu stiu daca vrei, dar vino sa facem schimb de linkuri. Esti binevenit pe blogul meu.
Daca esti de acord trimite-mi un mail sau lasa-mi un mesaj pe blog. Te voi adauga si eu in lista mea.
Daca vei fi de acord, sa-mi spui care dintre bloguri sa ti le adaug...

Salutare.
Daniel Nicolae a spus…
mercy pt aprecieri!
care este blogul tau?