Header Ads Widget

Resident Evil (Film 2002) - Experiment Fatal

Film 2002 "Resident evil 1" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Experiment Fatal". Actorii principali in filmul "Resident evil" sunt: Milla Jovovich si Michelle Rodriguez.





Salut! Probabil o s-a va dati seama ca sunt un fan al actritei Milla Jovovich si incepand deja cu postul trecut unde am scris cate ceva despre biografia ei, in acest post voi scrie despre prima parte din Resident evil, urmand a 2 parte "Apocalypse" si terminand cu a 3 parte "Extinction" la care inca se filmeaza.

Update: Intre timp s-a realizat si partea a patra denumita Afterlife (2010) si Retribution (2012) iar pentru o lansare in 2017, se lucreaza la partea a sasea denumita Resident Evil: The Final Chapter.

Dupã cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat dupã unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piatã în 1996. Rain (Michelle Rodriguez) face parte dintr-un comando, care trebuie sã pãtrundã în "stup" - un urias laborator genetic. Laboratorul apartine unei puternice organizatii, cunoscute sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scãpat de sub control, transformând întregul personal în "morti vii". Acestia sunt cei care au comis o serie de crime înspãimântãtoare.

Vezi detalii despre fiecare parte a seriei Resident Evil. Clic in poza de mai jos in dreptul filmului.
Vezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiImage Map





Comando-ul ajutat de Alice (Milla Jovovich) are exact trei ore la dispozitie pentru a opri super-computerul laboratorului si pentru a stopa accesul acestui virus pe Pãmânt.

Filmul se bazeazã pe unul dintre cele mai populare jocuri video despre o uriasã casã contaminatã cu zombi si alti monstrii. Existã, de asemenea, o serie de cãrti, care au ca subiect aceste jocuri, prima dintre ele fiind The Umbrella Conspiracy.


Actori: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Heike Makatsch, James Purefoy, Jason Isaacs, Eric Mabius, Colin Salmon, Martin Crewes, Pasquale Aleardi

Regizor: Paul W.S. Anderson

Scenaristi: Paul W.S. Anderson

Genul filmului: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Data de lansare:
In America - 15 Martie 2002
In Romania - 25 octombrie 2002

Tip Ecran: normal

AKA: Resident Evil the Movie, Biohazard, Resident Evil: Ground Zero, Unbeatable Evil, Resident Evil - Genesis

Producator: Constantin Film Produktion, Davis-Films, Impact Pictures

Filmul este inclus intr-o lista de filme cu zombi.

Descriere film: Alice si Rain sunt doua membre ale comando-ului care trebuie sa se infiltreze in Hive, un laborator secret aflat sub pamant si care este patronat de intreprinderea Umbrella. Oamenii din laborator au contactat un virus biologic si acum s-au transformat in zombie. O singura muscatura sau zgarietura a acestora ii poate infecta pe ceilalti, asa ca Alice si Rain incearca sa fie atente in incercarea de a ajunge la Regina Rosie, computerul laboratorului. Ele descopera ca imprastierea virusului nu a fost un accident si ca exista un remediu.





Trailerul filmului Resident evil - 2002 - Experiment Fatal

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii