Header Ads Widget

Resident Evil 4: Afterlife (Film 2010) - Resident Evil : Viaţa de apoi

Film 2010 "Resident Evil 4" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Resident Evil: Viaţa de apoi". Actorii principali in filmul "Afterlife" sunt: Milla Jovovich si Ali Larter.

Actori: Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts, Sergio Peris-Mencheta, Spencer Locke, Wentworth Miller, Boris Kodjoe, Sienna Guillory, Kacey Clarke, Norman Yeung

Regizor: Paul W.S. Anderson

Scenaristi: Paul W.S. Anderson

Genul filmului: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Data de lansare:
In America - 10 Septembrie 2010
In Romania - 17 Septembrie 2010

Tip Ecran: 3D

AKA: Resident Evil 4
Resident Evil: Afterlife: An IMAX Experience
Biohazard IV

Producator: Constantin Film Produktion, Davis-Films, Impact Pictures

Vezi detalii despre fiecare parte a seriei Resident Evil. Clic in poza de mai jos in dreptul filmului.
Vezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiImage Map

Poze din film

Wallpaper film


Descriere film: Cea de-a patra parte a francizei "Resident Evil", care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. "Resident Evil: Afterlife" este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice, o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombi.

Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care si-a stabilit cartierul general la Tokyo si comunica prin intermediul hologramelor cu subalternii sai, curajoasa Alice beneficiaza de sprijinul neasteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i cauta pe supravietuitori si a-i conduce spre un loc in care sa se simta in siguranta. Atunci cand Alice (Milla Jovovich) si camarazii ei ajung in Los Angeles, constata faptul ca metropola este condusa de catre o armata formata din mii de morti vii care vor sa ii atraga intr-o capcana mortala. Alice reuseste insa sa elibereze din inchisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care si Chris Redfield, fratele mai mare al lui Claire.

Trailerul filmului Resident Evil 4: Afterlife - 2010 - Resident Evil: Viaţa de apoi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii