Header Ads Widget

Resident Evil 2: Ultimul război (Film acțiune horror 2004) Resident Evil 2: Apocalypse Trailer și detalii

Film de actiune sf 2004 "Resident Evil 2: Apocalypse" cu Milla Jovovich in rolul principal. - Trailer, descriere, data de lansare, regizor si actorii care joaca in filmul "Resident Evil 2: Apocalipsa". Actori in film: Milla Jovovich, Sienna Guillory si Oded Fehr.



Actori: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Oded Fehr, Thomas Kretschmann, Sophie Vavasseur, Razaaq Adoti, Jared Harris, Mike Epps, Sandrine Holt, Matthew G. Taylor, Zack Ward, Iain Glen

Regizor: Alexander Witt

Scenaristi: Paul W.S. Anderson

Genul filmului: Actiune, Horror, SF

Data de lansare:
In America - 10 Septembrie 2004
In Romania - 21 Ianuarie 2005

Tip Ecran: wide

AKA: Resident Evil 2
Resident Evil: Nemesis
Resident Evil: Apocalipsa

Producator: Constantin Film Ltd., Impact Pictures

Descrierea filmului Resident Evil 2: Ultimul război

Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie.

In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului.
Singura lor speranta este undeva in Raccoon City. Doctorul Charles Ashford (Jared Harris), unul din oamenii de stiinta ai Corporatiei Umbrella, o va ajuta pe Alice si pe altii sa scape din oras in siguranta daca acestia ii gasesc fiica. Angie Ashford (Sophie Vavasseur) s-a separat de tatal ei si se ascunde de frica. Alice, Jill si Carlos vor trebui sa se lupte cu o armata de mutanti pentru a o salva.

Trailerul filmului Resident Evil 2: Apocalypse - 2004 - Resident Evil 2: Apocalipsa



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii