Header Ads Widget

Alerta (Film acțiune 1995) Outbreak Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Alerta" 1995 cu actorii Dustin Hoffman, Rene Russo și Morgan Freeman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Outbreak".



Despre filmul Alerta

Alerta / Outbreak este un film american din 1995, regizat de Wolfgang Petersen și scris de Laurence Dworet și Robert Roy Pool. Filmul îi are în distribuție pe Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman și Donald Sutherland, iar co-protagonisti sunt Cuba Gooding Jr., Kevin Spacey și Patrick Dempsey.

Filmul se concentrează pe un focar de Motaba, un virus fictiv asemănător ebolavirusului și orthomyxoviridae, în Zair și mai târziu într-un mic oraș din California. Are loc în principal în Institutul de Cercetare Medicală a Bolilor Infecțioase din Armata Statelor Unite și în Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și în orașul fictiv Cedar Creek, California. Complotul filmului Alerta / Outbreak speculează cât de departe ar putea merge agențiile militare și civile pentru a limita răspândirea unei boli mortale și contagioase.

Filmul Alerta / Outbreak, lansat de Warner Bros. pe 10 martie 1995, a fost un succes la box-office, iar Kevin Spacey a câștigat două premii pentru interpretarea sa. Un focar real al virusului Ebola avea loc în Zair când filmul a fost lansat.



Descrierea sinopsis a filmului Alerta / Outbreak

Un virus periculos aeropurtat amenință civilizația în acest thriller tensionat. După ce o maimuță africană purtătoare de un virus letal este introdusă ilegal în SUA, un focar are loc într-un oraș din California. Pentru a controla răspândirea bolii, este adusă o echipă de medici care include un expert în boli contagioase (Dustin Hoffman) și fosta lui soție (Rene Russo). Odată ce armata intervine pentru a gestiona situația, totuși, medicii trebuie să lupte contra cronometru pentru a salva orașul și locuitorii săi.

Regia
Wolfgang Petersen

Actori în distribuție
Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland, Patrick Dempsey, Zakes Mokae, Malick Bowens, Susan Lee Hoffman, Benito Martinez, Bruce Jarchow, Leland Hayward III, Daniel Chodos, Dale Dye, Kara Keough, Gina Menza, Per Didrik Fasmer, Michelle Joyner, Donald Forrest, Julie Pierce, Tim Ransom, Michelle M. Miller, Maury Sterling, Michael Emanuel, J.T. Walsh

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Thriller

Dată de lansare:
10 martie 1995

Trailer la filmul Alerta / Outbreak (1995)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii