Header Ads Widget

The Continental: From the World of John Wick (Serial acțiune Peacock 2023) trailer și detalii

Serial acțiune și thriller "The Continental: From the World of John Wick" 2023, cu actorii Mel Gibson, Colin Woodell și Mishel Prada. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Continental: From the World of John Wick".


Despre serialul The Continental: From the World of John Wick

The Continental: From the World of John Wick (The Continental: Din lumea lui John Wick) (sau pur și simplu The Continental) este o miniserie de televiziune dramă thriller americană dezvoltată de Greg Coolidge, Kirk Ward și Shawn Simmons, care servește ca un spin-off prequel în franciza John Wick. Coolidge și Ward vor scrie și vor servi ca showrunner pentru serial. Serialul a fost regizat de Albert Hughes și Charlotte Brändström, iar Mel Gibson urmează să joace în serial.


Serialul de acțiune și suspans The Continental: From the World of John Wick este produs de companiile Thunder Road Pictures, Coolidge Ward Entertainment și Lionsgate Television și este programat să aibă premiera pe 22 septembrie 2023 pe Peacock în Statele Unite.


Sinopsis la serialul The Continental: From the World of John Wick

The Continental este un lanț de hoteluri situate în întreaga lume, care funcționează ca un teritoriu neutru pentru membrii lumii interlope criminale. Sunt frecventate de mulți asasini și criminali notorii.





Actorii principali în distribuția serialului The Continental: From the World of John Wick

Mel Gibson, Colin Woodell, Mishel Prada, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb, Adam Shapiro, Katie McGrath, Marina Mazepa, Mark Musashi, Kirk Ward, Dan Li, Chris Ryman, Roy Hu, Fflyn Edwards, Ben Robinson, Philip Philmar, Sallay Garnett, Ben Robson, Ray McKinnon, Zainab Jah, Roderick Hill, Dempsey Bovell

Regizori: Albert Hughes, Charlotte Brändström

Creatori: Greg Coolidge, Shawn Simmons, Kirk Ward

Genul filmului serial: Acțiune, Crime, Thriller, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 3 episoade

Data de lansare serial: 22 septembrie 2023 pe platforma de streaming Peacock

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe

Cunoscut și ca: The Continental: From the World of John Wick titlul în România, The Continental: From the World of John Wick titlul original

Țara: America

Este serialul The Continental: From the World of John Wick pe HBO Max

Din păcate serialul The Continental: From the World of John Wick încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Continental: From the World of John Wick pe Netflix

Din păcate serialul The Continental: From the World of John Wick încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Continental: From the World of John Wick

Serialul The Continental: From the World of John Wick spune povestea de fundal a modului în care Winston Scott, într-o istorie alternativă a anilor 1970, a ajuns în poziția sa de proprietar al filialei din New York a lanțului de hoteluri „The Continental”, refugii sigure pentru asasinii legali pe motivele pentru care nicio afacere nu poate avea loc vreodată pe teritoriul hotelului. Explorează variații ale evenimentelor din lumea reală, inclusiv Iarna Nemulțumirii și ascensiunea mafiei americane la putere economică.



Trailerul filmului serial "The Continental: From the World of John Wick" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii