Header Ads Widget

Rustin (Film biografic istoric Netflix 2023) Trailer și detalii

Film biografic și istoric produs de Netflix "Rustin" 2023 cu actorii: Colman Domingo, Chris Rock și Jeffrey Wright. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Rustin".


Despre filmul Rustin

Rustin este un film dramă biografic american din 2023, regizat de George C. Wolfe, după un scenariu scris de Julian Breece și Dustin Lance Black și o poveste a lui Breece despre viața activistului pentru drepturile civile Bayard Rustin. Este produs de compania de producție a lui Barack și Michelle Obama, Higher Ground Productions. Filmul îl are în rolul principal pe Colman Domingo, alături de Chris Rock, Glynn Turman, Aml Ameen, CCH Pounder, Michael Potts, Jeffrey Wright și Audra McDonald. Se bazează pe povestea adevărată a activistului pentru drepturile civile gay Bayard Rustin, care l-a ajutat pe Martin Luther King Jr. și pe alții să organizeze Marșul din 1963 de la Washington.


Filmul biografic Rustin a avut premiera la Festivalul de Film Telluride pe 31 august 2023 și este programat pentru Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2023, pe 13 septembrie 2023. Este programat să fie lansat în cinematografe selectate pe 3 noiembrie 2023, înainte de lansarea în streaming în data de 17 noiembrie 2023 pe Netflix. În România, filmul va fi lansat online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Rustin

Povestea activistului pentru drepturile civile gay Bayard Rustin care a organizat Marșul din 1963 la Washington.





Distribuție Actori în filmul Rustin:

Colman Domingo, Chris Rock, Glynn Turman, Aml Ameen, Gus Halper, Jeffrey Wright, Johnny Ramey, CCH Pounder, Michael Potts, Audra McDonald, Lilli Kay, Jordan-Amanda Hall, Jakeem Powell, Ayana Workman, Grantham Coleman, Jamilah Rosemond, Jules Latimer, Maxwell Whittington-Cooper, Frank Harts, Kevin Mambo, Carra Patterson, Da'Vine Joy Randolph, Adrienne Warren, Bill Irwin, Jamar Williams, Hope Clarke, Zuri Starks, Delmiko Blair, Rashad Demond Edwards, Gab Cody, Dan Sauer, Johanna McGinley, Jeff Hochendoner, Phoenix Southwood, Isabela Spurlock, Amir Carr, Jeffrey Jordan, Melissa Rakiro, Cotter Smith, Ivan Moore, Jimmy Bopp, Michael Alban, Dan De Luca, John Judy, Robert S. Gregory, Scott Deal, Drayton Walker, Chris Blount, Ashton Rogers

Regizor: George C. Wolfe

Scenariști: Julian Breece, Dustin Lance Black

Genul filmului: Biografic, Dramă, Istoric, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 31 august 2023 la Festivalul de Film Telluride, 3 noiembrie 2023 în cinematografe selectate, 17 noiembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 17 noiembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Rustin titlul original, Rustin titlul în România

Este filmul Rustin pe Netflix

Da, filmul Rustin este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 17 noiembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Rustin

Arhitectul marșului important de la Washington din 1963, Bayard Rustin a fost unul dintre cei mai mari activiști și organizatori pe care i-a cunoscut vreodată lumea. A contestat autoritatea, nu și-a cerut niciodată scuze pentru cine era, pentru ce credea sau pentru ce și-a dorit. Și nu a dat înapoi. A făcut istorie și, la rândul său, a fost uitat. Regizat de George C. Wolfe, câștigător al premiului DGA și de cinci ori câștigător al premiului Tony și cu câștigătorul premiului Emmy Colman Domingo, filmul Rustin pune în lumina reflectoarelor de mult așteptat, pe omul extraordinar care, alături de giganți precum reverendul Martin Luther King Jr., Adam Clayton Powell Jr. ., și Ella Baker, au îndrăznit să-și imagineze o lume diferită și au inspirat o mișcare într-un marș către libertate.



Trailer subtitrat la filmul Rustin (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic și istoric Rustin (2023) cu actorii Colman Domingo, Chris Rock, Glynn Turman, Aml Ameen, Gus Halper, Jeffrey Wright, Johnny Ramey, CCH Pounder, Michael Potts și Audra McDonald și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii