Header Ads Widget

One Life (Film biografic 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și dramă "One Life" 2023 cu actorii Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter și Lena Olin. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "One Life".


Despre filmul One Life

One Life este un film biografic din 2023 despre umanitarul britanic Nicholas Winton, jucat de actorul Anthony Hopkins și Johnny Flynn în rolul lui Winton tânăr. Winton a ajutat grupuri de copii evrei din Cehoslovacia ocupată de germani să se ascundă și să fugă în 1938–39, chiar înainte de începutul războiului.


Filmul biografic One Life a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2023 pe 9 septembrie 2023 și premiera europeană la Festivalul de Film de la Londra din 2023, urmată de o lansare în cinematografe în Regatul Unit pe 5 ianuarie 2024 de către Warner Bros. Pictures.


Sinopsis la filmul One Life

Un agent de bursă britanic vizitează Cehoslovacia în anii 1930 și își formează planuri pentru a ajuta la salvarea copiilor evrei înainte de începerea celui de-al Doilea Război Mondial, într-o operațiune care a ajuns să fie cunoscută sub numele de Kindertransport.





Distribuție Actori în filmul One Life

Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter, Lena Olin, Jonathan Pryce, Johnny Flynn, Romola Garai, Adrian Rawlins, Samantha Spiro, Marthe Keller, Alex Sharp, Ziggy Heath, Tom Glenister, Tim Steed, Samuel Finzi, Julia Westcott-Hutton, Ffion Jolly, Matilda Thorpe, Antonie Formanová, Emily Laing, Joe Weintraub, Darren Clarke, Kiana Klysch, Stuart Whelan, Bitu Thomas, Liam Smith, Angus Kennedy, Sean Brodeur, Ales Bílík, Anna Darvas

Regizor
James Hawes

Scenarist
Lucinda Coxon, Nick Drake

Genul filmului
Biografic, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
9 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 5 ianuarie 2024 în Regatul Unit

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
One Life - titlul original, One Life - titlul în România

Este filmul One Life pe Netflix?

Din păcate filmul One Life încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului One Life

Filmul ONE LIFE spune povestea adevărată a lui Sir Nicholas ‘Nicky’ Winton, un tânăr broker londonez interpretat de Anthony Hopkins, care, în lunile premergătoare celui de-al Doilea Război Mondial, a salvat 669 de copii de a fi prinși de naziști. Nicky a vizitat Praga în decembrie 1938 și a găsit familii care fugiseră de ascensiunea naziștilor în Germania și Austria, trăind în condiții disperate, fără adăpost și hrană puțină sau deloc, și sub amenințarea invaziei naziste. Și-a dat imediat seama că este o cursă contra cronometru. Câți copii ar putea salva el și echipa înainte ca granițele să se închidă?

Cincizeci de ani mai târziu, suntem în 1988 și Nicky trăiește bântuit de soarta copiilor pe care nu a putut să-i aducă în siguranță în Anglia; învinuindu-se mereu că nu a făcut mai mult. Abia când o emisiune de televiziune în direct de la BBC, „That’s Life!”, îl surprinde prezentându-i niște copii supraviețuitori – acum adulți – începe în sfârșit să se împace cu vinovăția și durerea pe care a purtat-o timp de cinci decenii.


Trailer la filmul One Life (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii