Header Ads Widget

Nyad (Film biografic sportiv Netflix 2023) Trailer și detalii

Film biografic și sport produs de Netflix "Nyad" 2023 cu actorii: Annette Bening, Jodie Foster și Rhys Ifans. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Nyad".


Despre filmul Nyad

Nyad este un film american de dramă sportivă biografică din 2023, regizat de Elizabeth Chai Vasarhelyi și Jimmy Chin, după un scenariu scris de Julia Cox. Filmul o are în rol principal pe actrița Annette Bening în rolul înotătoarei Diana Nyad, alături de actorii Jodie Foster și Rhys Ifans. Filmul este debutul regizoral al lui Vasarhelyi și Chin și se bazează pe autobiografia lui Diana Nyad numită Find a Way.


Filmul biografic Nyad a avut premiera mondială la cel de-al 50-lea Festival de Film Telluride pe 1 septembrie 2023. Este programat să fie lansat în cinematografe selectate pe 20 octombrie 2023, înainte de a fi difuzat pe Netflix pe 3 noiembrie 2023. În România, filmul Nyad va fi lansat online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România în data de 3 noiembrie 2023.


Sinopsis Netflix film Nyad

Filmul spune povestea adevărată și remarcabilă a sportivei Diana Nyad care, la vârsta de 60 de ani și cu ajutorul celei mai bune prietenă și antrenoare, se angajează să-și împlinească visul de-o viață: un înot de 110 mile în ocean, din Cuba până în Florida.





Distribuție Actori în filmul Nyad:

Annette Bening, Jodie Foster, Rhys Ifans, Ethan Jones Romero, Jeena Yi, Johnny Solo, Luke Cosgrove, Karly Rothenberg, Anna Harriette Pittman, Eric T. Miller, Erica Cho, Garland Scott, Tisola Logan, Marcus Young, Samantha Gordon, Mauricio Adrian, Anne Marie Kempf, Marcella Acuña Báez, Lilo Grunwald, Nadia Lorencz, Jose Mota Prestol, Katherine Montes, Pearl Darling, Grace Subervi

Regizor: Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi

Scenariști: Julia Cox, Diana Nyad

Genul filmului: Biografic, Dramă, Sport, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 1 septembrie 2023 la Festivalul de Film Telluride, 20 octombrie 2023 în cinematografe selectate, 3 noiembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 3 noiembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Nyad titlul original, Nyad titlul în România

Este filmul Nyad pe Netflix

Da, filmul Nyad este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 3 noiembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Nyad

Un capitol captivant din viața sportivei de talie mondială Diana Nyad. La trei decenii după ce a renunțat la maratonul de înot în schimbul unei cariere proeminente ca jurnalist sportiv, la vârsta de 60 de ani, Diana devine obsedată să finalizeze un înot epic care i-a scăpat întotdeauna: distanța de 110 mile din Cuba până în Florida, adesea numită „Muntele Everest” al înoturilor. Hotărâtă să devină prima persoană care termină înotul fără cușcă de rechini, Diana pleacă într-o călătorie palpitantă de patru ani alături de cea mai bună prietenă și antrenoare a ei Bonnie Stoll și o echipă de navigație dedicată.



Trailer subtitrat la filmul Nyad (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic și sport Nyad (2023) cu actorii Annette Bening, Jodie Foster, Rhys Ifans, Ethan Jones Romero, Jeena Yi, Johnny Solo, Luke Cosgrove și Karly Rothenberg și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii