Header Ads Widget

Niște bandiți de socri (Film comedie acțiune Netflix 2023) The Out-Laws Trailer și detalii

Film acțiune și comedie produs de Netflix "Niște bandiți de socri" 2023 cu actorii: Adam Devine, Nina Dobrev și Pierce Brosnan. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Out-Laws".


Despre filmul Niște bandiți de socri

Niște bandiți de socri / Out-Laws este un film american de comedie și acțiune din 2023, regizat de Tyler Spindel, scris de Evan Turner și Ben Zazove, produs de Adam Sandler, Adam DeVine și Allen Covert. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Adam DeVine, Nina Dobrev, Ellen Barkin și Pierce Brosnan. Complotul urmărește un director de bancă în săptămâna nunții, a cărui bancă este jefuită de criminali despre care îi suspectează cu tărie că ar putea fi viitorii săi socri, ceea ce se dovedește a fi corect în timp ce lucrează cu ei, când un șef al crimei pe care socrii și i-au făcut dușmani îi răpește logodnica.


Filmul de comedie și acțiune Niște bandiți de socri / The Out-Laws a fost produs de compania Happy Madison Productions și a fost lansat în România online și subtitrat pe Netflix în data de 7 iulie 2023.


Sinopsis Netflix film Niște bandiți de socri

Filmul urmărește un director de bancă cu coloană vertebrală pe cale să se căsătorească cu dragostea vieții sale. Când banca lui este spartă de bandiții fantomă în timpul săptămânii nunții, el crede că viitorii săi socri care tocmai au sosit în oraș sunt infamii Out-Laws.





Distribuție Actori în filmul Niște bandiți de socri:

Adam Devine, Nina Dobrev, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Richard Kind, Julie Hagerty, Blake Anderson, Lauren Lapkus, Lil Rel Howery, Dean Winters, Laci Mosley, Dan Jablons, Sunny Sandler, Peggy Walton-Walker, Mo Gallini, Jackie Sandler, Betsy Sodaro, Cale Schultz, Paul Eliopoulos, Setaleki Manu, Tywayne Wheatt, Jackson Beals, Derek Russo, Otis Winston

Regizor: Tyler Spindel

Scenariști: Ben Zazove, Evan Turner

Genul filmului: Acțiune, Comedie, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 7 iulie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 7 iulie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
The Out-Laws titlul original, Niște bandiți de socri titlul în România

Este filmul Niște bandiți de socri pe Netflix

Da, filmul Niște bandiți de socri este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 7 iulie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Niște bandiți de socri

Owen Browning (Adam Devine) este un manager de bancă ireproșabil pe cale să se căsătorească cu dragostea vieții sale, Parker (Nina Dobrev). Când banca lui este spartă de infamii Bandiți Fantomă în timpul săptămânii nunții, el crede că viitorii lui socri (Pierce Brosnan, Ellen Barkin), care tocmai au sosit în oraș, sunt infamii Out-Laws.



Trailer subtitrat la filmul Niște bandiți de socri (2023) The Out-Laws


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Niște bandiți de socri (2023) cu actorii Adam Devine, Nina Dobrev, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Richard Kind și Julie Hagerty și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii