Header Ads Widget

Bodyguardul: Misiune în junglă (Film de acțiune 2023) Freelance Trailer și Detalii

Film acțiune și comedie "Bodyguardul: Misiune în junglă" 2023 cu actorii John Cena, Alison Brie și Alice Eve. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Freelance".


Despre filmul Bodyguardul: Misiune în junglă

Bodyguardul: Misiune în junglă / Freelance este un film american de comedie de acțiune regizat de Pierre Morel și scris de Jacob Lentz în debutul său în scrierea de lungmetraj. În film joacă actorii John Cena, Alison Brie, Juan Pablo Raba, Alice Eve, Marton Csokas și Christian Slater. În film, un fost agent al forțelor speciale își ia un loc de muncă pentru a asigura securitatea unei jurnaliste în timp ce intervievează un dictator, dar, o lovitură de stat militară izbucnește în mijlocul interviului, iar ei sunt forțați să evadeze în junglă unde trebuie să supraviețuiască.


Filmul de acțiune și comedie Bodyguardul: Misiune în junglă / Freelance este produs de companiile AGC Studios, Endurance Media și WideAngle Films și este programat să fie lansat subtitrat în cinematografele din România în data de 6 Octombrie 2023.


Sinopsis la filmul Bodyguardul: Misiune în junglă

La câțiva ani după ce s-a retras din armată, fostul soldat al Forțelor Speciale Mason Pettits își ia un loc de muncă pentru asigurarea pazei jurnalistei Claire Wellington, în timp ce aceasta îi ia interviu lui Juan Venegas, președintele țării Paldonia. Când izbucnește o lovitură militară în mijlocul interviului, cei trei sunt forțați să evadeze împreună în junglă.





Distribuție Actori în filmul Bodyguardul: Misiune în junglă

John Cena, Alison Brie, Alice Eve, Marton Csokas, Christian Slater, Juan Pablo Raba, Molly McCann, Julianne Arrieta, Sebastian Eslava, Roberto Cano, Daniel Toro

Regizor
Pierre Morel

Scenarist
Jacob Lentz

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
6 Octombrie 2023 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
6 Octombrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Freelance - titlul original, Bodyguardul: Misiune în junglă - titlul în România

Este filmul Bodyguardul: Misiune în junglă pe Netflix?

Din păcate filmul Bodyguardul: Misiune în junglă încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bodyguardul: Misiune în junglă

Fostul agent al forțelor speciale Mason Pettis (John Cena) este blocat într-o slujbă de birou fără viitor, când își asumă, fără tragere de inimă, o activitate independentă pentru a oferi securitate privată jurnalistei eșuate Claire Wellington (Alison Brie), în timp ce îi intervievează pe nemilosul... dar impecabil îmbrăcat – dictatorul, Juan Venegas (Juan Pablo Raba). Când izbucnește o lovitură de stat militară chiar când ea este pe cale să obțină scopul vieții, improbabilul trio trebuie să-și dea seama cum să supraviețuiască junglei pentru a scăpa în viață!


Trailer subtitrat la filmul Bodyguardul: Misiune în junglă (2023) Freelance


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Bodyguardul: Misiune în junglă (2023) cu actorii John Cena, Alison Brie, Alice Eve, Marton Csokas, Christian Slater, Juan Pablo Raba, Molly McCann și Julianne Arrieta și regizat de Pierre Morel.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii