Header Ads Widget

The Pod Generation (Film comedie sf 2023) Trailer și Detalii

Film comedie romantic sf "The Pod Generation" 2023 cu actorii Emilia Clarke, Chiwetel Ejiofor și Rosalie Craig. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Pod Generation".


Despre filmul The Pod Generation

The Pod Generation este un film de comedie romantică științifico-fantastic din 2023, regizat de Sophie Barthes după un scenariu scris chiar de el. În rolurile principale joacă actorii Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor, alături de actori precum Rosalie Craig, Vinette Robinson, Veerle Dejaeger, Lamara Strijdhaftig, Emma De Poot, Kyoung Her, Karel Van Cutsem, Nilson David, Bernard Gallant și Aslin Farrell în rolurile secundare. În film, un cuplu din New Yorkul futurist folosește tehnologii precum uterele artificiale detașabile și capsule pentru a-și întemeia familia.


Filmul de comedie sf The Pod Generation a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 19 ianuarie 2023. În martie 2023, Roadside Attractions și Vertical Entertainment au achiziționat drepturile de distribuție în SUA pentru film și fost lansat în cinematografe pe 11 august 2023.


Sinopsis la filmul The Pod Generation

Într-un viitor nu atât de îndepărtat, gigantul tehnologic Pegazus oferă cuplurilor oportunitatea de a-și împărtăși sarcinile prin uterele artificiale detașabile sau capsule. Și așa începe călătoria sălbatică a lui Rachel și Alvy către parentalitate în această lume nouă și curajoasă.





Distribuție Actori în filmul The Pod Generation

Emilia Clarke, Chiwetel Ejiofor, Rosalie Craig, Vinette Robinson, Veerle Dejaeger, Lamara Strijdhaftig, Emma De Poot, Kyoung Her, Karel Van Cutsem, Nilson David, Bernard Gallant, Aslin Farrell, Benedict Landsbert-Noon, Padraig Turley, Paul Kiza Amani, Leonard Santos, Loreanne Asratian, Malaika Wilson, Anoushka van Keulen, Nathalie Opare, Ramy Moharam Fouad, Francis Connelly, Joy Verberk, Maya Chinnery, Ashley Johnson, Jean-Marc Barr, Troy Scully

Regizor
Sophie Barthes

Scenarist
Sophie Barthes

Genul filmului
Comedie, Romantic, SF, Filme 2023

Data de lansare
19 ianuarie 2023 la Festivalul de Film de la Sundance, 11 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Pod Generation titlul original, The Pod Generation titlul în România

Este filmul The Pod Generation pe Netflix?

Din păcate filmul The Pod Generation încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Pod Generation

Într-un viitor nu atât de îndepărtat, AI face furori, iar natura devine o amintire îndepărtată. Gigantul tehnologic Pegasus oferă cuplurilor posibilitatea de a împărtăși sarcina pe picior de egalitate prin uterele artificiale detașabile sau capsule. Dar cu ce cost? Rachel și Alvy, un cuplu din New York, sunt gata să ducă relația lor la următorul nivel și să întemeieze o familie. Munca lui Rachel le oferă șansa de a ajunge rapid în fruntea listei de așteptare Pegasus. Dar Alvy, un botanist și purist devotat, are îndoieli. Cu toate acestea, dragostea lui pentru Rachel îl îndeamnă să facă un salt de credință. Și așa începe călătoria sălbatică către a fi părinte în această lume nouă și curajoasă, cu toate întorsăturile și denivelările ei de-a lungul drumului.


Trailer la filmul The Pod Generation (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii