Header Ads Widget

The Last Thing He Told Me (Serial thriller Apple+ 2023) trailer și detalii

Serial dramă și thriller "The Last Thing He Told Me" 2023, cu actorii Jennifer Garner, Angourie Rice și Nikolaj Coster-Waldau. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Last Thing He Told Me".


Despre serialul The Last Thing He Told Me

The Last Thing He Told Me este o miniserie de televiziune thriller americană creată pentru Apple TV+, bazată pe romanul cu același nume de Laura Dave. Miniseria a fost dezvoltată de Laura Dave și Josh Singer și o are în rolul principal Jennifer Garner în rolul personajului principal Hannah Hall. Alți actori care joacă în serial sunt Angourie Rice, Aisha Tyler, Augusto Aguilera, Nikolaj Coster-Waldau, John Harlan Kim, Geoff Stults, Jake Matthews, Elizabeth O'Donnell, Todd Stashwick, Josh Hamilton. O apariție specială într-unul din episoade o are actorul David Morse. Serialul o urmărește pe Hannah Hall, care formează o relație neașteptată cu fiica ei vitregă în timp ce își caută soțul care a dispărut recent.


Serialul de suspans și mister The Last Thing He Told Me a fost produs de companiile Parnes Bakery Inc, Hello Sunshine și 20th Television și a avut premiera pe 14 aprilie 2023 pe platforma de streaming Apple Plus.


Sinopsis la serialul The Last Thing He Told Me

O femeie formează o relație neașteptată cu fiica ei vitregă de 16 ani în timp ce caută adevărul despre motivul pentru care soțul ei a dispărut în mod misterios.





Actorii principali în distribuția serialului The Last Thing He Told Me

Jennifer Garner, Angourie Rice, Aisha Tyler, Augusto Aguilera, Nikolaj Coster-Waldau, John Harlan Kim, Geoff Stults, Jake Matthews, Elizabeth O'Donnell, Todd Stashwick, Josh Hamilton, Alex Denney, Frederick Lawrence, Carly Goron, Cassidy Goron, David Morse, Michael Hyatt, Tyner Rushing, America Olivo, Mary Birdsong, Jennifer Khoe, Tate Moore, Nick Thurston, Kayla Fuentes, London Garcia, Sam Skolnik, Emily Somers, David Morse

Regizori: Olivia Newman, Deniz Gamze Ergüven

Creatori: Laura Dave, Josh Singer

Genul filmului serial: Dramă, Mster, Thriller, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 14 aprilie 2023 pe platforma de streaming Apple Plus

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe

Cunoscut și ca: The Last Thing He Told Me titlul în România, The Last Thing He Told Me titlul original

Țara: America

Este serialul The Last Thing He Told Me pe HBO Max

Din păcate serialul The Last Thing He Told Me încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Last Thing He Told Me pe Netflix

Din păcate serialul The Last Thing He Told Me încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Last Thing He Told Me

Bazat pe romanul The Last Thing He Told Me de Laura Dave. Înainte ca Owen Michaels să dispară, el reușește să trimită un bilet iubitei sale soții de un an: Protejează-o. În ciuda confuziei și fricii ei, Hannah Hall știe exact la cine se referă nota: fiica lui Owen, în vârstă de șaisprezece ani, Bailey. Bailey, care și-a pierdut mama în mod tragic în copilărie. Bailey, care nu vrea absolut nimic de-a face cu noua ei mamă vitregă. Pe măsură ce apelurile din ce în ce mai disperate ale lui Hannah către Owen rămân fără răspuns; în timp ce FBI îl arestează pe șeful lui Owen; pe măsură ce un mareșal american și agenți FBI ajung la casa ei din Sausalito neanunțați, Hannah își dă repede seama că soțul ei nu este cine a spus că este. Și că Bailey poate deține cheia pentru a afla adevărata identitate a lui Owen - și de ce a dispărut cu adevărat. Hannah și Bailey au pornit să descopere adevărul, împreună. Dar, pe măsură ce încep să pună cap la cap bucățile din trecutul lui Owen, în curând își dau seama că își construiesc și un nou viitor. Unul pe care nici Hannah, nici Bailey nu l-ar fi putut anticipa.



Trailerul filmului serial "The Last Thing He Told Me" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii