Header Ads Widget

Prieteni de vacanță 2 (Film comedie acțiune 2023) Vacation Friends 2 Trailer și Detalii

Film comedie și acțiune "Prieteni de vacanță 2" 2023 cu actorii Lil Rel Howery, John Cena și Steve Buscemi. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Vacation Friends 2".


Despre filmul Prieteni de vacanță 2

Prieteni de vacanță 2 / Vacation Friends 2 este un film american de comedie și acțiune din 2023 regizat de Clay Tarver după un scenariu scris de John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Tim Mullen, Este continuarea filmului Vacation Friends (2021) și este creat special pentru platforma de streaming Hulu. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Lil Rel Howery, John Cena, Yvonne Orji și Meredith Hagner, alături de actori precum Steve Buscemi, Ronny Chieng, Jamie Hector, Carlos Santos, Julee Cerda, Julianne Arrieta și Mariana Novak.


Filmul comedie și acțiune Prieteni de vacanță 2 / Vacation Friends 2 este produs de companiile 20th Century Studios și Broken Road Productions și va avea premiera pe 25 august 2023 pe internet, pe platformele Hulu și Disney Plus.


Sinopsis la filmul Prieteni de vacanță 2

Un cuplu care se întâlnește cu un alt cuplu în timp ce este în vacanță în Mexic, văd că prietenia lor ia o întorsătură incomodă când se întorc acasă.





Distribuție Actori în filmul Prieteni de vacanță 2

Lil Rel Howery, John Cena, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Steve Buscemi, Ronny Chieng, Jamie Hector, Carlos Santos, Julee Cerda, Julianne Arrieta, Mariana Novak, Alex Dayuha, Stephanie Brogdon, Kevin Yamada, Arnold Y. Kim, Sam Bass, Josh Squire, Wolf Lee Counsel, Max Lawrence, Anthony Lloyd, Andre Pelzer, Ryan Michelle Yves, Tory Mell

Regizor
Clay Tarver

Scenarist
John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Tim Mullen

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
25 august 2023 pe platforma de streaming HULU și Disney Plus

Premiera în România
25 august 2023 subtitrat pe platforma de streaming Disney Plus România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Disney Plus România

Cunoscut și ca
Vacation Friends 2 titlul original, Prieteni de vacanță 2 titlul în România

Este filmul Prieteni de vacanță 2 pe Netflix?

Din păcate filmul Prieteni de vacanță 2 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Prieteni de vacanță 2

Reluată la câteva luni după sfârșitul filmului „Prieteni de vacanță”, această continuare agitată îi găsește pe un cuplu proaspăt căsătorit Marcus (Lil Rel Howery) și Emily (Yvonne Orji) invitându-și cei mai mari dezinhibați Ron (John Cena) și Kyla (Meredith Hagner), care sunt, de asemenea, proaspăt căsătoriți și au un copil, pentru a li se alătura într-o vacanță când Marcus aterizează o călătorie cu toate cheltuielile plătite într-o stațiune din Caraibe. Motivul pentru care a călătorit acolo este, în primul rând, să se întâlnească cu proprietarii stațiunii pentru a licita pentru un contract de construcție pentru un hotel pe care îl dețin în Chicago. Dar când tatăl încarcerat al lui Kyla, Reese (Steve Buscemi), este eliberat din San Quentin și apare neanunțat în stațiune în cel mai rău moment posibil, lucrurile scapă de sub control, stricând planurile cele mai bune ale lui Marcus și transformând călătoria perfectă a prietenilor de vacanță într-un total haos.


Trailer la filmul Prieteni de vacanță 2 (2023) Vacation Friends 2



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii