Header Ads Widget

Prieteni de vacanță (Film comedie 2021) Vacation Friends Trailer și detalii

Film de comedie și aventuri "Prieteni de vacanță" 2021 cu actorii Lil Rel Howery, Yvonne Orji și John Cena. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Vacation Friends".


Despre filmul Prieteni de vacanță

Prieteni de vacanță / Vacation Friends este un film de comedie american din 2021, regizat de Clay Tarver și co-scris de Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Filmul îi are în distribuție pe Lil Rel Howery, John Cena, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield și Andrew Bachelor.

Distribuit de 20th Century Studios, filmul de comedie Prieteni de vacanță / Vacation Friends a fost lansat în Statele Unite pe 27 august 2021, prin Hulu. Filmul a primit recenzii mixte de la critici. O continuare intitulată Prieteni de vacanță 2 / Vacation Friends 2 este programată să fie lansată pe 25 august 2023.

Sinopsis la filmul Prieteni de vacanță

Un cuplu agitat se împrietenește cu un cuplu zbuciumat în timpul vacanței în Mexic, dar prietenia lor ia o întorsătură incomodă când se întorc acasă.



Descrierea sinopsis a filmului Prieteni de vacanță

În această comedie crudă și neplăcută, Marcus și Emily (Lil Rel Howery, Yvonne Orji) se împrietenesc cu petrecăreții sălbatici și căutatori de senzații tari Ron și Kyla (John Cena, Meredith Hagner) într-o stațiune din Mexic. Trăind în momentul de față, cuplul de obicei liniștit se lasă să se bucure de o săptămână de distracție neinhibată și desfrânare alături de noii lor „prieteni de vacanță”. La câteva luni după plimbarea lor pe partea sălbatică, Marcus și Emily sunt îngroziți când Ron și Kyla apar neinvitați la nunta lor, creând haos și demonstrând că ceea ce se întâmplă în vacanță nu rămâne neapărat în vacanță.

Regia
Clay Tarver

Actori în distribuție
Lil Rel Howery, Yvonne Orji, John Cena, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield, Andrew Bachelor, Tawny Newsome, Barry Rothbart, Kamal Angelo Bolden, Denise Burse, Chuck Cooper, Anna Maria Horsford, Hugh Moore, Cristian Gonzalez, T. Love, Carlos Santos, Sonny Charles, Luis Antonio, TJ Jackson, Noelle Jackson

Genul filmului
Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
14 decembrie 2021

Cunoscut și ca
Vacation Friends - titlul original, Prieteni de vacanță - titlul în România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Disney Plus România


Trailer la filmul Vacation Friends (2021) Prieteni de vacanță



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii