Header Ads Widget

Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare (Film animație 2023) PAW Patrol: The Mighty Movie Trailer și Detalii

Film animație și acțiune "Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare" 2023 cu actorii Mckenna Grace, Kristen Bell și Taraji P. Henson. Trailer dublat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "PAW Patrol: The Mighty Movie".


Despre filmul Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare

Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare / PAW Patrol: The Mighty Movie este un film de comedie cu supereroi animat pe computer din Canada, regizat de Cal Brunker, care a scris scenariul împreună cu Bob Barlen după o poveste de Brunker, Barlen și Shane Morris. Bazat pe serialul de televiziune PAW Patrol creat de Keith Chapman, este continuarea filmului PAW Patrol: The Movie (2021). Filmul prezintă elemente din subtema Mighty Pups a seriei. Distribuția vocală a ansamblului include actorii Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Kim Kardashian, North West, Saint West, James Marsden, Kristen Bell și îl prezintă pe Finn Lee-Epp în debutul său în film ca Ryder. În film, cățeii PAW Patrol, cărora li se oferă superputeri atunci când un meteor magic se prăbușește în Adventure City, trebuie să-i oprească pe infractori atunci când primarul Humdinger evadează din închisoare și face echipă cu Victoria Vance pentru a fura cristalele cățeilor înainte de a fi prea târziu.

Planurile pentru o continuare la PAW Patrol: The Movie au început în august 2021, când Brunker a declarat că este interesat să facă o continuare după succesul predecesorului său. Spin Master Entertainment a primit oficial acordul în noiembrie 2021, cu o dată de lansare planificată pentru 13 octombrie 2023, Brunker revenind la regie. Mikros Image din Montreal a revenit pentru a oferi animație, în timp ce partitura muzicală a fost compusă de Pinar Toprak. O mare parte din distribuția vocală principală a fost anunțată în ianuarie 2023, după castingul lui Henson din mai 2022.


Filmul canadian de animație și acțiune Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare / PAW Patrol: The Mighty Movie este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite și Canada pe 29 septembrie 2023. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografele românești în data de 27 octombrie 2023.


Sinopsis la filmul Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare

Toată viața ei, Skye a simțit că nu a fost apreciată de prietenii ei (Chase, Liberty, Marshall, Rubble, Rocky și Zuma). Dorită să demonstreze că poate fi un atu pentru echipă, Skye are o șansă atunci când un meteor magic se prăbușește în Adventure City, oferindu-i ei și celorlalți superputeri devinind Mighty Pups. Pentru a fura puterile cățeilor, primarul Humdinger evadează din închisoare și face echipă cu o expertă în meteori pe nume Victoria Vance pentru a fura cristalele cățeilor.





Distribuție Actori în filmul Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare

Kristen Bell, James Marsden, Mckenna Grace, Iain Armitage, Taraji P. Henson, Dax Shepard, Lil Rel Howery, Kim Kardashian, Tyler Perry, Christian Convery, Chris Rock, Yara Shahidi, Marsai Martin, Jimmy Kimmel, Brice Gonzalez, Serena Williams, Ron Pardo, Alan Kim, Callum Shoniker, Luxton Handspiker, Joshua Graham, Nylan Parthipan, Finn Lee-Epp

Regizor
Cal Brunker

Scenarist
Cal Brunker, Bob Barlen

Genul filmului
Animație, Acțiune, Aventuri, Filme 2023

Data de lansare
29 septembrie 2023 în cinematografele americane și canadiene

Premiera în România
27 octombrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
PAW Patrol: The Mighty Movie titlul original, Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare titlul în România

Este filmul Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare pe Netflix?

Din păcate filmul Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare / PAW Patrol: The Mighty Movie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare

Când un meteorit magic se prăbușește în Adventure City, le oferă cățeilor PAW Patrol superputeri, transformându-i în MIGHTY PUPS! Pentru Skye, cel mai mic membru al echipei, noile ei puteri sunt un vis devenit realitate. Dar lucrurile se înrăutățesc când rivalul cățeilor Humdinger iese din închisoare și face echipă cu un om de știință nebun pentru a fura superputerile. Cu soarta Adventure City atârnând în balanță, Mighty Pups trebuie să-i oprească pe superticăloși înainte de a fi prea târziu, iar Skye va trebui să învețe că chiar și cel mai mic cățel poate face cea mai mare diferență.


Trailer la filmul PAW Patrol: The Mighty Movie (2023) Patrula Cățelușilor: Filmul cel mare


Trailerul dublat în limba română la filmul de desene animate PAW Patrol: The Mighty Movie (2023) cu actorii Kristen Bell, James Marsden, Mckenna Grace, Iain Armitage, Taraji P. Henson, Dax Shepard, Lil Rel Howery, Kim Kardashian și Tyler Perry și regizat de Cal Brunker.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii